چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار خارجی جهان سناتور ارشد دمكرات آمريكا خواستار كناره‌گيري رامسفلد شد

 
 

فارس , دوشنبه 30 مرداد 1385

سناتور ارشد دمكرات آمريكا خواستار كناره‌گيري رامسفلد شد

 
 

اين سناتور ارشد دمكرات آمريكا روز گذشته اعلام كرد كه آمريكا نمي‌تواند از عراق به راحتي پا پس بكشد.

"جو ليبرمان" سناتور ارشد دمكرات آمريكا كه بخاطر روابط نزديك با كاخ سفيد در حمايت از جنگ عراق مورد انتقاد هم‌حزبي‌ها است از "دونالد رامسفلد" وزير دفاع اين كشور خواست، كناره‌گيري كند.
اين سناتور ارشد دمكرات آمريكا روز گذشته در عين حال اعلام كرد كه آمريكا نمي‌تواند از عراق به راحتي پا پس بكشد.
ليبرمان كه زماني نامزد معاونت رياست جمهوري آمريكا به شمار مي‌رفت اكنون پس از شكست از "ند لامونت" در رقابت‌هاي حزبي ايالتي، تلاش دارد به عنوان نامزد مستقل براي چهارمين نامزدي حزب دمكرات در ايالت خود شركت كند.
ليبرمان يكي از حاميان جنگ عراق به شمار مي‌رود كه در سال 2003 يعني زمان حمله آمريكا به بغداد نيز خواستار كناره‌گيري رامسفلد شده بود.
وي كه در مصاحبه با شبكه خبري "سي‌بي‌اس" سخن مي‌گفت، يادآور شد: «با وجود خدماتي كه رامسفلد در شش سال گذشته انجام داده است اما ما به رهبري جديدي براي هدايت نظاميان خود در عراق نياز داريم.»
ليبرمان اعتقاد دارد كه دولت بوش مي‌بايست نيروهاي بيشتري به عراق مي‌فرستاد تا امنيت اين كشور جنگ‌زده را تامين كنند.
وي خاطر نشان كرد:‌ «هنوز اميدهايي در عراق باقي مانده، ما به راحتي نمي‌توانيم از عراق پا پس بكشيم و آنها را در اين فاجعه تنها بگذاريم. چرا كه اين امر تشكيل دهنده امنيت ما در جنگ با تروريسم است.»
با اين حال رقيب وي در ايالت "كانكتيكت" يعني لامونت با انتقاد از موضع جديد ضدجنگ وي خاطر نشان كرد: «وي با انتقاد تازه از جنگ نمي‌تواند راي‌دهندگان ايالت كانكتيكت را پس از سال‌ها تاييد سياست نافرجام بوش به سمت خود جلب كند.»

 
 

رامسفلد سطح خشونت ها در عراق را بسیار بالا دانست
رامسفلد وارد افغانستان شد
ورود غیر منتظره رامسفلد به بغداد

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار