سه شنبه 19 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار خارجی نفت و انرژی درآمد نفتی اوپک به 522 میلیارد دلار خواهد رسید

 
 

مهر , يكشنبه 12 شهريور 1385

درآمد نفتی اوپک به 522 میلیارد دلار خواهد رسید

 
 

کشورهای عضو اوپک مجموعا 70 درصد ذخایر قطعی نفت جهان را در اختیار دارند و سال گذشته بالغ بر 473 میلیارد دلار از محل صادرات نفت، درآمد کسب کردند.

مرکز اطلاعات انرژی آمریکا پیش‌بینی کرد: درآمد صادرات نفت کشورهای عضو اوپک در سال‌جاری میلادی با 43 درصد افزایش نسبت به سال 2005 به 522 میلیارد دلار افزایش خواهد یافت.
کشورهای عضو اوپک مجموعا 70 درصد ذخایر قطعی نفت جهان را در اختیار دارند و سال گذشته بالغ بر 473 میلیارد دلار از محل صادرات نفت، درآمد کسب کردند.
این رقم در سال 2006 به 522 میلیارد دلار افزایش خواهد یافت اما با کاهش محتمل قیمت نفت در سال آینده، اعضای اوپک شاهد کاهش درآمدهای خود به 495 میلیارد دلار خواهند بود. با احتساب نرخ تورم، درآمد اعضای اوپک در سال 2006 پایین‌تر از درآمد آنها در سال 1980 خواهد بود، چرا که در این سال درآمد نفتی اوپک با احتساب تورم 571.8 میلیارد دلار بوده است.
با این وجود، درآمد کنونی اعضای اوپک حتی با احتساب نرخ تورم، سه برابر میانگین درآمد سالانه آنها در دهه 1990 است، اما نسبت به سال‌های 1980 و 1981 کمتر است. درآمد اعضای اوپک طی 30 سال گذشته همواره تحت تاثیر نوسانات شدید بهای نفت قرار داشته به طوری که در سال‌های 1973 و 1979 شوک‌های نفتی موجب افزایش شدید بهای نفت و متعاقبا درآمدهای نفتی اوپک شدند.
اما طی سال‌های 1986-1985 با کاهش بهای نفت درآمدهای اوپک شدیدا کاهش یافت تا اینکه در سال 1991 با بروز جنگ خلیج فارس و حمله عراق به کویت بهای نفت شدیدا افزایش یافت اما در سال‌های 1997 و 1998 با بروز بحران مالی در کشورهای جنوب و شرق آسیا، قیمت نفت با کاهش بی‌سابقه مواجه شد.
مرکز اطلاعات انرژی آمریکا، رشد بی‌رویه قیمت نفت طی سه سال اخیر را در اثر تهدیدات تروریستی، ناآرامی در خاورمیانه، و رشد تقاضای نفت می‌داند.
مرکز اطلاعات انرژی آمریکا همچنین میانگین تولید نفت اوپک در نیمه نخست سال 2006 را (با احتساب عراق) 29 میلیون و 513 هزار بشکه در روز اعلام کرده است که از میانگین 30 میلیون و 15 هزار بشکه‌ای سال 2005 بیش از نیم میلیون بشکه کمتر است.
بر اساس این گزارش، میانگین تولید نفت ایران در نیمه نخست سال 2006 سه میلیون و 808 هزار بشکه در روز بوده است که نسبت به میانگین 3 میلیون و 938 هزار بشکه‌ای سال 2005 کاهشی 130 هزار بشکه‌ای نشان می‌دهد.
تولید نفت ایران در ماه ژانویه سال جاری میلادی 3.9 میلیون بشکه در روز، در ماه فوریه 3.85، در ماه‌های مارس و آوریل 3.8، و در ماه‌های مه و ژوئن 3.75 میلیون بشکه در روز بوده است.

 
 

تولید اوپک به بالاترین سطح هفت ماه اخیر رسید
رئیس جمهور:اوپک باید نقش بهترى در مدیریت انرژى دنیا ایفا کند
اوپک نشست اضطراری برگزار نمی‌کند

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار