 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: میزان شکایات از وزارت ارتباطات به حداقل ممکن رسیده است
|
| | | |
 | برای نخستین بار میزان شکایات از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در کمیسیون اصل 90 مجلس، به حداقل خود رسیده است.
| 
برای نخستین بار میزان شکایات از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در کمیسیون اصل 90 مجلس، به حداقل خود رسیده است.
دکتر محمد سلیمانی در مراسم تجلیل از برگزیدگان نمونه دستگاهی نهمین جشنواره شهید رجایی وزارت و شرکت های تابعه، گفت: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مقام سوم را در بین 33 دستگاه در اجرای مصوبات استانی کسب کرد و اگر اشتباه تایپی نبود این وزارت می توانست مقام اول را کسب کند.
وی افزود : خدا را شاکرم که این وزارت تونسته این جایگاه را کسب نمایند و اگر در سهمیه محدودیت نداشته باشیم و شرایط را بهبود بخشیم، خانواده ارتباطات می تواند در جایگاه بهتری قرار گیرد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان این مطلب که مردم از عملکرد دفاتر پستی رضایت دارند، اظهار داشت: در بازدید هایی که از این دفاتر به عمل آمد،شاهد رضایت ارباب رجوع ها بودیم.
| | | | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|