چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار خارجی جهان سنيوره خواستار پايان اختلافات داخلي در لبنان شد

 
 

هموطن سلام , شنبه 8 مهر 1385

سنيوره خواستار پايان اختلافات داخلي در لبنان شد

 
 

نخست وزير لبنان گفت خطرها تنها از خارج اين كشور را تهديد نمي‌كند بلكه اختلافها و مناقشات داخلي بيشتر اين كشور را تهديد مي‌كند.

نخست وزير لبنان از همه لبنانيها خواست به اختلافها و مناقشات داخلي خود پايان دهند و در جهت اتحاد و وحدت و يكپارچگي گام بردارند.
فواد سنيوره روز جمعه در مراسم افطاري كه با حضور گروههاي سياسي، فكري و ديپلماسي برگزار شده بود، با تاكيد بر اهميت اخوت، همبستگي و يكپارچگي و وحدت همه مردم لبنان از همه مردم خواست به درگيريها و اختلافهاي داخلي پايان دهند تا كشور به عرصه تسويه حسابهاي داخلي بين احزاب و گروههاي مختلف و يا درگيريهاي خارجي تبديل نشود.
وي بر ساخت دولت دمكراتيك و قوي بر اساس اعتماد مردم كه توانايي حمايت از تمامي اقشار اين كشور را داشته باشد و نيز به مسووليت خود در قبال قانون اساسي و نيز حفظ حقوق شهروندي و حاكميت اين كشور پايبند باشد، تاكيد كرد.
نخست وزير لبنان بر اهميت و حق اختلاف سياسي در اين كشور تاكيد كرد و گفت دولت آزاديهاي مدني به ويژه آزادي‌هاي سياسي را حق همه احزاب و مردم لبنان مي داند.
وي در عين حال هشدار داد، افراد و احزاب سياسي نبايد در بيان نظرات و ديدگاههايشان دچار افراط وتفريط شوند و شدت عمل بخرج دهند.
سنيوره تاكيد كرد، دامن زدن به هر مسئله‌اي كه آشوب و فتنه را در كشور در پي دارد و اتحاد و يكپارچگي آنها را تحت شعاع قرار مي دهد، بايد اجتناب ورزند.
وي تصريح كرد، نقطه نظرات و وجوه مشترك ملت لبنان كه اتحاد و يكپارچگي آنها را در پي‌دارد در مقايسه با مسائل مورد اختلاف آنها خيلي بيشتر است.
وي افزود: حمله ويرانگر اسرائيل به لبنان اين مسئله را بر ما واجب كرده است كه در جهت حفظ كشور و اتحاد همه لبنانيها از طريق تشكيل دولتي توانا گام برداريم.
نخست وزير لبنان گفت خطرها تنها از خارج اين كشور را تهديد نمي‌كند بلكه اختلافها و مناقشات داخلي بيشتر اين كشور را تهديد مي‌كند.
وي تصريح كرد، لبنان امروز به بازسازي زيرساخت‌ها، منازل و بازگرداندن توان و بنيه اقتصادي اين كشور نيازمند است تا بتواند زندگي را دوباره به اين كشور بازگرداند و كار و رزق و روزي آنها را فراهم كند.

 
 

سنیوره خواستار ادامه حمایت اروپا از لبنان شد
تیمهای برتر مسابقات ورزشی دانش آموزان سراسر کشور معرفی شدند
سنیوره همه گروه های لبنانی را به حفظ وحدت دعوت کرد

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار