جمعه 28 اسفند 1388

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهی در هموطن 
نسخه موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
رقص در میانه بازارم آرزوست!
:: نکته آموزشی ::
نکاتی برای خرید اسکنر

اخبار داخلی نفت و انرژی وزيري هامانه: مذاكرات با اينپكس براي آزادگان ادامه دارد

 
 

ایسنا , يكشنبه 16 مهر 1385

وزيري هامانه: مذاكرات با اينپكس براي آزادگان ادامه دارد

 
 

حجم ذخاير نفتي ميدان آزادگان که در استان خوزستان در جنوب غرب ايران قرار دارد تا 26 ميليارد بشکه برآورد شده است.

وزيري هامانه:  مذاكرات با اينپكس براي آزادگان ادامه دارد
وزير نفت ايران اخبار موجود در خصوص كاهش سهم شركت نفتي اينپكس در ميدان آزادگان را رد كرد و از احتمال حصول توافق با اين شركت و حفظ سهم 75 درصدي ژاپن در اين پروژه خبر داد.
سيد کاظم وزيري هامانه ـ وزير نفت ايران ـ با بيان اين‌كه جزئيات مشارکت شرکت ژاپني اينپکس در ميدان نفتي آزادگان هنوز مشخص نيست، تاكيد كرد كه مذاکرات بر سر اين مساله کماکان ادامه دارد.
وزيري هامانه در واکنش به اخبار منتشر شده مبني بر کاهش مشارکت شرکت ژاپني اينپکس در سرمايه‌گذاري ميدان نفتي آزادگان گفته است که ايران احتمالا در مذاکرات با نمايندگان اينپکس به يک توافق دست پيدا خواهد کرد.
وزير نفت همچنين گزارش‌هاي منتشر شده در خصوص کاهش مشارکت اين شرکت ژاپني به 10 درصد را نادرست خوانده و گفته که مذاکرات ميان طرفين هنور به پايان نرسيده است و کماکان احتمال مشارکت طرف ژاپني تا ميزان 75 درصد وجود دارد.
اين در حالي است كه پيش از اين، مديرعامل شركت ملي نفت از كاهش سهام اينپكس در توسعه ميدان آزاد گان خبر داده بود.
غلامحسين نوذري با بيان اين كه بر اساس توافق هاي اوليه حاصل مذاكرات با نمايندگان شركت اينپكس ژاپن، سهم اين شركت در توسعه ميدان نفتي آزادگان از75 درصد قبلي به 10 درصد كاهش يافته است، افزوده بود: هدف از تخصيص سهم 10 درصدي به اين شركت در توسعه ميدان نفتي آزادگان تداوم آينده كاري ،ادامه روابط تجاري و بين‌المللي دو كشور و حفظ قرارداد في مابين بوده است.
او حتي تاكيد كرده بود كه با كاهش سهم‌ اينپكس در توسعه ميدان آزادگان، اين شركت به ‌طور كلي از عمليات اجراي توسعه ميدان كنار خواهد رفت.
از سوي ديگر، مهدي بازرگان ـ مديرعامل شركت مهندسي و توسعه نفت ايران (متن) ـ نيز به خبرگزاري کيودو گفته است که ژاپن مي‌تواند سهام از دست رفته خود در پروژه ميدان نفتي آزادگان را در آينده به دست آورد.
همچنين کونيهيکو ماتسو - مدير عامل شرکت اينپکس - پس از بازگشت از تهران به خبرنگاران گفته است که ادامه پروژه نه تنها براي ايراني ها بلکه براي طرف ژاپني نيز معنادار است.
گفتني است، وزيري هامانه امروز در نشست با خبرنگاران به شبهات به‌وجود آمده درخصوص اخبار ميدان آزادگان پاسخ خواهد گفت.
به گزارش شبكه خبري بي.بي.سي، برخي تحليلگران بر اين باورند که ژاپن منتظر تعيين سرنوشت تحريم هاي احتمالي عليه ايران است و به صورت عمدي از تعيين سرنوشت اين قرارداد طفره مي رود.
گروهي از صاحب نظران اقتصادي - سياسي نيز مي گويند که علت اظهارات متناقض به آن دليل است که خروج از توافق هاي اوليه مي تواند به ضرر هر دو طرف بوده و مشکلاتي را براي آنها به بار آورد.
ژاپن که مدت‌ها تحت فشار آمريکا براي لغو اين قرارداد بوده، براي تامين نفت خود، کاملا به نفت خاورميانه وابسته است و بيش از 14 درصد نفت خود را از ايران تامين مي کند.
حجم ذخاير نفتي ميدان آزادگان که در استان خوزستان در جنوب غرب ايران قرار دارد تا 26 ميليارد بشکه برآورد شده است.

 
 

وزيري هامانه: از كاهش 10دلاري قيمت نفت نگران شدم
وزيري هامانه: قيمت نفت روزهاي آينده افزايش مي‌يابد
ايران و تركيه در زمينه انرژي تفاهم‌نامه امضا مي‌كنند

 
   
 
تحليل
:: تا انتخابات ::
فتنه گري هاي 8 ماه اخير قبل از انتخابات برنامه ريزي شده بود
:: اقتصادی ::
فرزين : فرهنگ مصرف جديدي در راه است
:: فناوری اطلاعات ::
BUZZ جای توییتر و فیس‌بوک را تنگ می‌کند
:: روی خط جوانی ::
آينده در دستان تو ...
:: ورزش ::
دايي: عابدزاده حق نشستن روي نيمكت پرسپوليس را ندارد
:: فرهنگ و هنر ::
موسيقي ايران دست‌خوش سلايق شخصي
:: حوادث ::
6 کشته در محور کاشان - قم

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  معرفی ما  ::  نقشه سايت  ::  آگهی در هموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۸۷ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار