 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
مهر , سه شنبه 16 آبان 1385 |
|
بررسی تحولات خاورمیانه و موضوع هسته ای ایران در دیدار اولمرت و بوش
|
| | | |
 | دیدارایهود اولمرت با جرج بوش در واشنگتن دومین دیدار پس از رسیدن نخست وزیر رژیم صهیونیستی به قدرت و اولین دیدار پس از جنگ 33 روزه اسرائیل به لبنان است .
|  کاخ سفید اعلام کرد که رئیس جمهوری آمریکا 13 نوامبر (22آبان) با نخست وزیر اسرائیل در واشنگتن دیدار و درباره اوضاع خاورمیانه و موضوع هسته ای ایران گفتگو خواهد کرد.
دیدارایهود اولمرت با جرج بوش در واشنگتن دومین دیدار پس از رسیدن نخست وزیر رژیم صهیونیستی به قدرت و اولین دیدار پس از جنگ 33 روزه اسرائیل به لبنان است .
تونی اسنو سخنگوی کاخ سفید شب گذشته در بیانیه ای اعلام کرد که بوش و اولمرت درباره روابط اسرائیل و آمریکا و مسائل منطقه ای و بین المللی گفتگو خواهند کرد.
بنابراین گزارش،رهبران آمریکا و اسرائیل همچنین درباره درگیری اسرائیل و فلسطین و تلاشهای غرب به رهبری آمریکا برای متوقف کردن برنامه هسته ای ایران نیز گفتگو خواهند کرد.
اولمرت ماه گذشته اعلام کرد که در دیدار ماه نوامبر با بوش درباره موضوع هسته ای ایران گفتگو خواهد کرد .
| | | | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|