سه شنبه 19 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار خارجی جهان جورج بوش : دفاع از لبنان دربرابر ایران و سوریه!

 
 

چهارشنبه 1 آذر 1385

جورج بوش : دفاع از لبنان دربرابر ایران و سوریه!

 
 

جرج بوش رئیس جمهور آمریکا پس از ترور وزیر کابینه لبنان، ایران و سوریه را متهم به برانگیختن خشونت و ناآرامی در لبنان کرد.

جرج بوش رئیس جمهور آمریکا پس از ترور وزیر کابینه لبنان، ایران و سوریه را متهم به برانگیختن خشونت و ناآرامی در لبنان کرد. وی با محکوم کردن ترور پیرجمیل وزیر صنایع لبنان گفت: امروز بار دیگر شاهد چهره زشت دشمنان آزادی هستیم.
جرج بوش در دیدار با سربازان آمریکایی در هاوایی با اعلام حمایت آمریکا از دولت سینیوره و دمکراسی‌اش گفت: ما از آرمان مردم لبنان برای زندگی در صلح و تلاش آنها برای دفاع از دمکراسی‌اشان در مقابل اقدامات ایران و سوریه و آنهایی که مشوق بی‌ثباتی و خشونت در این کشور هستند دفاع می‌کنیم.
ترور پیرجمیل وزیر ضد سوری کابینه سینیوره پس از درخواست‌های جهانی از آمریکا برای مذاکره با ایران و سوریه صورت گرفت.
واشنگتن تاکنون در مقابل قبول این درخواست‌ها مقاومت کرده و لحن جرج بوش در محکوم کردن تهران و دمشق تردیدها در خصوص فراهم نشدن فرصتی برای بازشدن این مسیر دیپلماتیک را افزایش داده است.
رئیس جمهور آمریکا همچنین ادامه تلاش‌های سوریه برای بی‌ثبات کردن دولت منتخب در لبنان را نقض آشکار قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل دانست.
وی همچنین خواستار تحقیق در مورد عاملان ترور پیرجمیل شد و گفت آمریکا به شدت این مساله را دنبال می‌کند تا عاملان ترور محکوم شوند.
کاندولیزا رایس وزیر خارجه آمریکا نیز در گفت‌وگوی تلفنی با سینیوره نخست‌وزیر لبنان با محکوم کردن ترور وزیر کابینه وی خواستار رسیدگی بیشتر به این مساله شد.

 
 

بوش: قانون جديد كنگره به توقف برنامه هسته‌اي ايران كمك مي‌كند
بوش فوريت تغيير سياست‌ درباره عراق را درك نمي‌كند
گفتگوى بوش و پوتين درباره موضوع هسته‌اى ايران در مسکو

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار