 وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در دیدار ولیعهد بحرین گفت : آماده همکاری با کشورهای همسایه در تامین امنیت منطقه هستیم ونمی توان امنیت را با نیروهای فرامنطقه ای به دست آورد .
منوچهر متکی که به منظور شرکت در کنفرانس گفتگوی منامه در بحرین بسر می برد, با تاکید بر اینکه منطقه باید برای همه کشورها امن باشد و امنیت و انتقال انرژی به صورت کل دیده شود, افزود : این گونه نیست که تصور کنیم یک نقطه از منطقه ناامن باشد و به مناطق دیگر سرایت نکند.
وی همچنین باابراز رضایت از روابط دوجانبه ایران و بحرین , بر گسترش این روابط در همه زمینه ها تاکید کرد.
ولیعهد بحرین هم در این دیدار با بیان اینکه تامین امنیت منطقه در گرو مشارکت کشورهای منطقه است گفت: ما نمی خواهیم طرفهای غیرمسئول منطقه رابه سوی ناامنی ببرند.
شیخ سلمان بن حمد ال خلیفه با اشاره به فعالیتهای هسته ای ایران تاکید کرد: باید موضوع هسته ای ایران با گفتگو حل شود ما هیچ راه حلی را جزگفتگو برای این موضوع مناسب نمی دانیم.
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران همچنین در حاشیه کنفرانس گفتگوی منامه باهمتای عراقی خود, مشاور ویژه رئیس جمهور فرانسه , مشاور امنیتی نخست وزیرژاپن , مشاور امنیت ملی هند , مشاور امنیت ملی پاکستان و معاون وزیر امورخارجه مصر درباره روابط دوجانبه و امنیت منطقه گفتگو کرد .
|