سه شنبه 19 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار خارجی جهان قرقیزستان خواستار لغو مصونیت نظامیان آمریکایی شد

 
 

مهر , سه شنبه 28 آذر 1385

قرقیزستان خواستار لغو مصونیت نظامیان آمریکایی شد

 
 

رئیس جمهور قرقیزستان خواستار لغو مصونیت نظامیان آمریکایی مستقر در خاک کشورش شد.

رئیس جمهور قرقیزستان خواستار لغو مصونیت نظامیان آمریکایی مستقر در خاک کشورش شد.
"قورمان بیک باقیف" در برنامه مستقیم شبکه ملی قرقیزستان در پاسخ به سئوال خبرنگاران درباره برداشتن این مصونیت اظهار داشت :"ما نمی توانیم اجازه دهیم که نظامیان کشور دیگری که برای انجام ماموریت در افغانستان در کشور ما مستقر هستند؛ اقداماتی را انجام دهند که در نتیجه آن شهروندان ما جان خود را از دست دهند ولی نتوان خواستار پاسخگویی آنها در قبال این اقدامات شد".
اظهارات باقیف در واکنش به کشته شدن یکی از شهروندان قرقیزستان به دست یک نظامی آمریکایی صورت می گیرد.
در تاریخ 6 دسامبر سال جاری "زاخاری هاتفیلد" نظامی آمریکایی به هنگام بازرسی در فرودگاه ماناش "الکساندر ایوانف" راننده کمپانی قرقیزی سوخت رسانی را با شلیک دو گلوله به قتل رساند.
طرف آمریکایی ادعا کرده است که کارمند امنیتی پایگاه هوایی آمریکا در پاسخ به تهدید(چاقو) شلیک کرده بود.
باقیف قتل یک شهروند قرقیزی مورخ را یک "تراژدی بزرگ" نامید.
رئیس جمهور قرقیزستان با اشاره به اینکه متاسفانه توافقنامه آمریکا و قرقیزستان حقیقتاً به نظامیان آمریکایی حقوقی گسترده می دهد، اظهار داشت که دولت را موظف نموده تا نظامیان آمریکایی در خاک این کشور را از مصونیت دیپلماتیک محروم کند.
پارلمان قرقیزستان روز جمعه 24 آذر مصوبه ای را صادر کرد که طی آن به دولت توصیه می شود تا شرایط مندرج در توافقنامه بین دولت های قرقیزستان و آمریکا و نیز صلاحیت ادامه کار پایگاه هوایی آمریکا در خاک قرقیزستان در آینده مورد بازنگری قرار گیرند.
چندی پیش قرقیزستان از آمریکا خواسته بود تا پایگاه هوایی خود را از این کشور برچیند، اما پس از رایزنی آمریکا و پرداخت اجاره بهای بیشتر این مسئله حل شد.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار