 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
فارس , چهارشنبه 6 دي 1385 |
|
مجموعه جديد عطاران هفته آينده كليد ميخورد
|
| | | |
 | رضا عطاران گفت: اين مجموعه تلويزيوني كه هنوز نامي برايش انتخاب نشده براي پخش در نوروز 86 ساخته خواهد شد. | 
فيلمبرداري مجموعه جديد رضا عطاران هفته آينده در تهران كليد ميخورد.
رضا عطاران گفت: اين مجموعه تلويزيوني كه هنوز نامي برايش انتخاب نشده براي پخش در نوروز 86 ساخته خواهد شد.
وي افزود: اين مجموعه تلويزيوني به تهيه كنندگي مهران مهام و ايرج محمدي ساخته خواهد شد و نويسندگي آن را سروش صحت و محمدرضا آريان انجام دادهاند.
وي با بيان اينكه اين سريال به مسائل اجتماعي از نگاه طنز ميپردازد، گفت: در اين مجموعه دوباره فقير و غني در كنار يكديگر قرار ميگيرند و ماجراها و موقعيتهاي طنز را ايجاد ميكنند.
وي درباره بازيگراني كه در اين مجموعه حضور خواهند داشت گفت: تا به حال حضور حميد لولايي، امير جلالي، آناهيتا همتي و علي صادقي در اين پروژه قطعي شده است.
رضا عطاران به زودي بازي در فيلم سينمايي تيغ زن به كارگرداني عليرضا داوودنژاد را به پايان رسانده است و در حال حاضر روزهاي پاياني بازي در فيلم سينمايي كلاهي براي باران را سپري ميكند.
| | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|