سه شنبه 19 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی فرهنگ و هنر كيومرث پوراحمد مرد جنگي حبيب احمدزاده را مي‌سازد

 
 

فارس , پنجشنبه 26 بهمن 1385

كيومرث پوراحمد مرد جنگي حبيب احمدزاده را مي‌سازد

 
 

حبيب احمدزاده فيلمنامه داستان «مرد جنگي» را مي‌نويسد تا كيومرث پوراحمد آن را به تصوير بكشد.

حبيب احمدزاده فيلمنامه داستان «مرد جنگي» را مي‌نويسد تا كيومرث پوراحمد آن را به تصوير بكشد.
احمدزاده با بيان اين مطلب گفت: داستان كوتاه «مردم جنگي» از سري داستان‌هاي چاپ شده در كتاب «داستان‌هاي شهر جنگي» است و قرار است كيومرث پوراحمد فيلمنامه‌اي را كه من از اين داستان در دست تهيه دارم، كارگرداني كند.
وي افزود: هنوز تهيه‌كننده‌اي براي اين فيلم تعيين نشده، اما تاكنون اكبر نبوي براي اين كار ابراز تمايل كرده است.
كتاب «داستان‌هاي شهر جنگي» كه پيش از اين توسط انتشارات «سلام» شش بار تجديد چاپ شده بود، هم‌اكنون به وسيله انتشارات سوره مهر در دست چاپ است و به زودي هفتيمن چاپ اين كتاب( اولين چاپ سوره مهر) به بازار عرضه مي‌شود.
حبيب احمدزاده 27 مهرماه سال 1343 در آبادان متولد شد. وي فارغ‌التحصيل كارشناسي ارشد ادبيات نمايشي از دانشگاه هنر تهران است. احمدزاده از جمله فعالان در عرصه ادبيات پايداري و مقاومت بوده و تا كنون دو كتاب در اين زمينه نوشته است، همچنين در نگارش فيلمنامه آژانس شيشه‌اي، چتري براي كارگردان، دكل و ... همكاري داشته است.
از جمله آثار وي مي‌توان به كتاب «داستان‌هاي شهر جنگي» (با تيراژ 39900 جلد در هفت چاپ) و برنده بهترين كتاب داستان كوتاه دفاع مقدس(1378) وبرترين كتاب بيست سال داستان‌نويسي دفاع مقدس (1379)، «شطرنج با ماشين قيامت» برنده جايزه ادبي اصفهان (1385)، تنها رمان تقدير شده در كتاب سال دفاع مقدس(1385)، كانديد كتاب سال انجمن نويسندگان و منتقدان مطبوعات كشور(1385)، كانديد قلم زرين و كانديد كتاب سال جمهوري اسلامي ايران اشاره كرد.
همچنين فيلم «اتوبوس شب» به كارگرداني و نويسندگي كيومرث پوراحمد، براساس مجموعه داستان «داستان‌هاي شهر جنگي» نوشته حبيب احمدزاده در بيستو پنجمين جشنواره فيلم فجر به نمايش درآمد.
اين فيلم در90 دقيقه ماجراي نوجوان رزمنده‌اي را به تصوير مي‌كشد كه به تنهايي چندين اسير عراقي را به پشت جبهه منتقل مي‌كند و در اين كار با مشكلاتي مواجه مي‌شود.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار