چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی نفت و انرژی وزیر نفت: برای اجرای سهمیه بندی بنزین آماده‌ایم

 
 

شانا , دوشنبه 27 فروردين 1386

وزیر نفت: برای اجرای سهمیه بندی بنزین آماده‌ایم

 
 

سیدکاظم وزیری هامانه گفت: سیاست دولت همچنان عرضه بنزین 80 تومانی با اجرای سهمیه بندی است ولی در مورد عملی شدن آن مجلس شورای اسلامی باید نظر نهایی را بدهد.

وزیر نفت درباره میزان سهمیه بنزین برای وسایل نقلیه گفت: نظر نهایی در باره میزان سهمیه بنزین هر خودرو را نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی تعیین می‌کنند.
سیدکاظم وزیری هامانه گفت: سیاست دولت همچنان عرضه بنزین 80 تومانی با اجرای سهمیه بندی است ولی در مورد عملی شدن آن مجلس شورای اسلامی باید نظر نهایی را بدهد.
وی افزود: عرضه بنزین با نرخ آزاد و میزان سهمیه بنزین برای هر خودرو کاملا به تصمیم مجلس بستگی دارد.
وزیر نفت گفت: دولت مجری تصمیم‌های مجلس است و ما در عین حال آماده‌ایم که سهمیه‌بندی بنزین را در زمان مقرر انجام دهیم.
وزیری هامانه با اشاره به برخی بررسی های کارشناسی با سناریوهای مختلف گفت: هنوز پیشنهاد مشخصی برای تعیین قیمت بنزین آزاد از سوی وزارت نفت به مجلس یا دولت داده نشده است.
وی تصریح کرد: به عقیده ما آزاد سازی قیمت بنزین و فرآورده‌های نفتی روی قیمت‌های دیگر به طور مستقیم اثر می‌گذارد.
کارت هوشمند سوخت آماده است
وزیر نفت درباره پیشرفت‌های طرح کارت هوشمند سوخت گفت: کارت هوشمند سوخت چهار میلیون و 500 هزار خودرو از هفت میلیون خودرو موجود در کشور توزیع شده و 95 درصد کار شخصی سازی و صدور کل کارت‌ها نیز انجام شده است.
وزیری هامانه افزود: بیشتر این کارت ها از طریق پست به مالکان خودروها تحویل شده است و تنها مالکانی که مشکلی در آدرس منازل خود داشته اند باقی مانده اند که سازکاری در دست اجرا است که کارت هوشمند سوخت این افراد نیز به آنها ارائه شود.
وی اظهار کرد: کار توزیع بقیه کارت‌های هوشمند سوخت خودروها با تلاش تمام دستگاه‌های مسئول
به سرعت در حال انجام است.
وزیر نفت در مورد کارت هوشمند سوخت موتور سیکلت‌ها نیز یادآور شد: به دلیل ماهیت کار، توزیع کارت هوشمند موتورسیکلت‌ها با مشکلاتی همراه است که با همکاری خوب نیروی انتظامی و سایر دستگاه‌های مسئول و همراهی و توجه همه دارندگان موتورسیکلت امیدواریم این کار نیز در موعد مقرر به پایان برسد.
وی همچنین از ثبت و شناسایی ۲ میلیون موتور سیکلت خبر داد و افزود: با سیستم مکانیزه ای که طراحی شده است، کار ثبت اطلاعات موتور سیکلت ها و تحویل کارت هوشمند آنها نیز به سرعت در حال پیگیری است.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار