سه شنبه 19 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی فرهنگ و هنر معاون هنري وزارت ارشاد : مجلس نيمي از بودجه پيشنهادي معاونت هنري را تصويب كرد

 
 

فارس , سه شنبه 28 فروردين 1386

معاون هنري وزارت ارشاد : مجلس نيمي از بودجه پيشنهادي معاونت هنري را تصويب كرد

 
 

محمدحسين ايماني‌خوشخو ابراز اميدواري كرد محدوديت‌هاي اعتباري براي حوزه‌هاي فرهنگي و هنري در اين دولت از بين برود و حمايت‌ها بيشتر شود تا توليدات تاثيرگذار بر فرهنگ افزايش يافته و غناي بيشتر ‌يابد.

معاون هنري وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي مي‌گويد بودجه پيشنهادي اين معاونت به مجلس 40 ميليارد تومان بود كه تنها نيمي از آن بودجه به تصويب مجلس شوراي اسلامي رسيد.
محمدحسين ايماني‌خوشخو ابراز اميدواري كرد محدوديت‌هاي اعتباري براي حوزه‌هاي فرهنگي و هنري در اين دولت از بين برود و حمايت‌ها بيشتر شود تا توليدات تاثيرگذار بر فرهنگ افزايش يافته و غناي بيشتر ‌يابد.
وي درباره فعاليت‌هاي سال 85 گفت: بيشتر برنامه‌هاي هنري با توجه به نامگذاري سال 85 به نام «پيامبر اكرم(ص)» متمركز بود كه باعث شد فعاليت‌هاي هنري و فرهنگي سمت‌وسويي پيدا كند و غالب فعاليت‌هاي خوب و ماندگار در ارتباط با پيامبر اكرم(ص) انجام شود.
وي ادامه داد: امسال نيز از سوي رهبري سال انسجام اسلامي و اتحاد ملي نامگذاري شده است و سالي است كه بايد به مشتركات مسلمانان تكيه كنيم و مطمئنا وجود پيامبر اكرم(ص) نقطه اتصال ميان اين مشتركات خواهد بود.
وي در ادامه به برنامه‌هاي معاونت هنري در سطح ملي و استاني اشاره كرد و اظهار داشت: مي‌توان ادعا كرد كه بيشترين فعاليت‌هاي سال گذشته در حوزه هنر در ارتباط با موضوع پيامبر انجام شد و برنامه‌هاي هنري توانست با تكيه بر شخصيت وجودي پيامبر شكل بگيرد.
وي ادامه داد: اكثر فعاليت‌هاي انجام شده نيز با حضور هنرمندان جوان بود و نقش جوانان بيشتر ديده شد و اين امر نشان مي‌دهد كه بايد بيش از گذشته به جوانان و استعدادهاي هنري آنها به خصوص در استان‌ها توجه داشته باشيم.
وي به برنامه‌هاي توليد شده و اجراي آن در سال 86 اشاره كرد و يادآور شد: توليد قطعه موسيقي "رسول عشق و اميد" از توليدات سال گذشته بود كه امسال قرار است با حركات نمايشي در دو ماه آينده و همزمان با بعثت حضرت محمد در تهران اجرا شود. همچنين توليد نمايش "عشقه" به كارگرداني محمد رحمانيان از ديگر فعاليت‌هايي است كه در سال 86 اجراي عمومي خواهد داشت.
وي تصريح كرد: مجموعه فعاليت‌هاي هنري نشان مي‌دهد، بخش هنري و هنرمندان كشور، نامگذاري سال 85 به نام پيامبر اكرم(ص) را نمادين نديده‌اند و آن را مبناي حركت خود قرار دادند. اين نشان مي‌دهد كه هنرمندان كشور ارتباطي نزديك با جريان جامعه، مردم و كشور دارند. به گونه‌اي كه ديگر فاصله‌هاي گذشته را در فعاليت‌هاي هنري نمي‌بينيم و جا دارد اين نزديكي از حمايت‌هاي بيشتر برخوردار شود.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار