 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
ایلنا , دوشنبه 21 خرداد 1386 |
|
فردا؛سهميهبندي بنزين در مجلس تجديد نظر خواهد شد
|
| | | |
 | ناصر عاشوري گفت: البته بحث سهميهبندي بنزين هنوز مشكلي در كشور ايجاد نكرده است. تنها موجب دغدغه و دلهره براي مردم شده است كه البته فعلا منعي در مصرف آن وجود ندارد.
|  عضو كميسيون اقتصادي مجلس شوراي اسلامي، گفت: فردا مجلس با يك تصميم انقلابي، موضوع سهميهبندي بنزين را حل خواهد كرد.
ناصر عاشوري گفت: البته بحث سهميهبندي بنزين هنوز مشكلي در كشور ايجاد نكرده است. تنها موجب دغدغه و دلهره براي مردم شده است كه البته فعلا منعي در مصرف آن وجود ندارد.
وي، در خصوص برخي مشكلات در دريافت بنزين از جايگاههاي توزيع سوخت به ويژه در استانهاي مرزي كشور، اظهارداشت: مردم عادي در حال حاضر حتي به رغم دريافت كارت، به راحتي به بنزين مورد نياز خود دسترسي پيدا ميكنند. فعلاً در اين مملكت، كسي بدون بنزين نمانده است.
نماينده مردم فومن در مجلس شوراي اسلامي، در ادامه افزود: در مناطق مرزي هم اگر زد و خورد و برخوردي صورت گرفته، قطعا از سوي قاچاقچيان سوخت بوده است؛ زيرا در مناطق مرزي عدد و رقم بالايي از سوخت قاچاق ميشود. با الزامي شدن استفاده از كارت هوشمند براي دريافت بنزين، كار اين قاچاقچيان با مشكل روبهرو شده اند؛ زيرا ديگر نميتوانند بيش از 50 ليتر بنزين دريافت كنند.
وي، اضافهكرد: در حال حاضر براي مردم عادي در دريافت بنزين مشكلي پيش نيامده؛ ولي مردم از عملياتي شدن موضوع سهميهبندي بنزين در آينده نگرانند.
عاشوري، ادامه داد: فردا مجلس يك تصميم انقلابي در خصوص سهميهبندي بنزين ميگيرد و مساله را حل خواهد كرد؛ زيرا برخي نمايندگان با تهيه پيشنهادي قرار است در بحث سهميهبندي بنزين يك تجديد نظر كنند.
| | | | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|