چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار خارجی جهان نبیه بری: ابتکار من آخرین شانس برای حل بحران لبنان است

 
 

مهر , سه شنبه 20 شهريور 1386

نبیه بری: ابتکار من آخرین شانس برای حل بحران لبنان است

 
 

بیه بری گفت که خواهان موافقت کامل گروه حاکم بر لبنان(14 مارس) و نه موافقت مشروط با این ابتکار است .

رئیس مجلس لبنان، ابتکار خود را آخرین فرصت برای حل بحران سیاسی کنونی لبنان و دور کردن این کشور از هرج و مرج احتمالی دانست.
"نبیه بری" در گفتگو با روزنامه "الاخبار" لبنان اظهار داشت که خواهان موافقت کامل گروه حاکم بر لبنان(14 مارس) و نه موافقت مشروط با این ابتکار است .
منابعی در جناح اکثریت حاکم بر لبنان که از سوی کشورهای غربی و برخی کشورهای عربی حمایت می شوند، با وجود استقبال اولیه از ابتکار بری، تاکنون موضع آشکار و نهایی در این زمینه اتخاذ نکرده و اعلام کرده اند که در حال بررسی آن هستند.
در ابتکار بری آمده است که موافقان تشکیل دولت وحدت ملی در صورت توافق گروه های لبنانی درباره انتخاب رئیس جمهور از خواسته خود برای تشکیل دولت وحدت ملی صرف نظر خواهند کرد.
مهلت قانونی برای انتخاب رئیس جمهور از 24 سپتامبر آغاز و تا 24 نوامبر ادامه خواهد داشت.
در حال حاضر گروه های سیاسی لبنان درباره حد نصاب لازم برای انتخاب رئیس جمهور با یکدیگر اختلاف دارند و هر کدام در این زمینه به روش خود به تفسیر قانون اساسی می پردازند.
موافقان تشکیل دولت وحدت ملی(مخالفان دولت فؤاد سنیوره) که بارزترین آنها حزب الله، جنبش امل(به رهبری نبیه بری رئیس مجلس لبنان) و جریان ملی آزاد به ریاست میشل عون هستند حد نصاب دو سوم اعضای پارلمان را برای انتخاب رئیس جمهور در لبنان قبول دارند.این در حالی است که اکثریت پارلمان لبنان و موافقان دولت سنیوره با حد نصاب نصف به علاوه یک موافقند.
لازم به ذکر است که میشل عون نامزدی خود را برای انتخابات ریاست جمهوری لبنان اعلام کرده است.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار