 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
جستوجوي شادي در لايههاي چهره
|
| | | |
 | مغز انسان ميتواند احساس ترس در چهره را سريعتر از هر احساس ديگري كه در چهره نمايان ميشود، شناسايي كند. |  محققان به تازگي دريافتهاند كه مغز انسان ميتواند احساس ترس در چهره را سريعتر از هر احساس ديگري كه در چهره نمايان ميشود، شناسايي كند.
اين محققان معتقدند كه احساسات ترس مستقيم به سراغ يك مركز هشدار دهنده در مغز موسوم به آميگدال ميرود كه انسانها را از تهديدهاي احتمالي آگاه ميكند .
ديويد زالر، استاديار روانشناسي در دانشگاه واندربيلت در آمريكا، گفت: ما تصور ميكنيم كه آنچه درباره ترس اتفاق ميافتد اين است كه ترس يك نشانه تهديد كننده بسيار مهم براي ما است، ترس به شما ميگويد كه يك مشكلي وجود دارد و شما بايد به آن توجه كنيد.
وي اضافه كرد: ما معتقديم كه مغز با مكانيسمهاي بسيار تكامل يافته و پيچيده ميتواند با توجه به موقعيت خطر، احساس ترس در چهره را حتي قبل از اين كه خودمان از آن آگاه شويم، بروز دهد.
در اين شرايط، چشمها نقش بسيار مهمي در نشان دادن حالت ترس در چهره ايفاء ميكنند.
به گفته اين محققان ميزان سفيدي چشم در چهره وحشت زده با يك چهره عادي فرق ميكند.
از سوي ديگر نتايج اين تحقيق همچنين نشان داد كه مغز انسان نسبت به هر احساسي در چهره حتي احساس عادي در چهره، كندترين درك را از احساس شادي در چهره افراد دارد به اين معني كه از احساس شادي در چهره را ديرتر از هر احساسات ديگري آگاه ميشود. | | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|