 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
همو طن سلام , جمعه 11 آبان 1386 |
|
جوايز جشنواره تابستاني ايرانسل اهدا شد
|
| | | |
 | در اين مراسم سه دستگاه خودروي BMW به سه تن از مشتركان ايرانسل كه در جشنواره تابستاني ايرانسل شركت كرده بودند اهداء شد.
|  جوايز جشنواره تابستاني ايرانسل طي مراسمي در حاشيه آخرين روز هشتمين نمايشگاه تلهكام با حضور تعداد زيادي از بازديدكنندگان، مشتركان و نمايندگان رسانه هاي جمعي به برندگان اهدا شد.
در اين مراسم سه دستگاه خودروي BMW به سه تن از مشتركان ايرانسل كه در جشنواره تابستاني ايرانسل شركت كرده بودند اهداء شد.
از اين ميان يك دستگاه اتومبيل BMW 530i ويژه طرح طلايي به دارنده يك سيمكارت دائمي ايرانسل از كرج اهداء شد. همچنين دارنده يك سيمكارت اعتباري شركتكننده در طرح تعرفه تشويقي آبي از تهران نيز برنده يك دستگاه اتومبيل BMW X3 شد و يك دستگاه اتومبيل BMW 320i ويژه طرح قرمز نيز به يك مشترك سيمكارت اعتباري ايرانسل از كرمانشاه اهدا شد.
مدير توسعه محصول شركت ايرانسل، در مراسم اهداي جوايز برندگان جشنواره تابستاني ايرانسل گفت: ايرانسل به عنوان اپراتوري كه خدمات نويني را ارايه كرده، سياست كاري را مدنظر قرار داده كه براساس آن براي محصولات جديد، امكاني را فراهم ميكند تا مشتركان فرصت تست و تجربه آن را داشته باشند و سپس اقدام به استفاده از آن نمايند.
"احسان مظفريپور" اظهار داشت: ايرانسل در هشتمين نمايشگاه تلهكام، دو محصول جديد خود شامل شارژ الكترونيكي و پورتال ويترين را به صورت آزمايشي عرضه كرد تا مشتركان از مزاياي آن بهرهمند شوند.
مظفريپور به شارژ الكترونيكي اشاره كرد و گفت: اين سرويس به سرعت در دسترس بوده و امكان شارژ با ارزش ريالي مختلف و يا پرداخت صورتحساب دوره اي را براي مشتركين فراهم مي آورد.
وي تصريح كرد: سرويس ويترين نيز يك پورتال ارزش افزوده بازي و سرگرمي است كه امكانات مختلفي را ميتوان از آن دريافت كرد.
مدير توسعه محصول ايرانسل، امكان استفاده از بسياري از خدمات جديد اين اپراتور را با بهرهمندي از يك خط ايرانسل امكانپذير دانست و خاطرنشان كرد: ايرانسل مفهوم جديدي از تلفن همراه را در كشور تعريف كرده است.
وي يادآور شد: ايرانسل تلاش ميكند تا تلفن همراه خدمتي باشد كه علاوه بر امكان دسترسي سريع و عرضه خدمات نوين، امكان تهيه و در اختيار داشتن آن از سوي همه اقشار جامعه فراهم و مقدور باشد.
در پايان اين مراسم و طي قرعه كشي از ميان افرادي كه در قرعهكشي ايرانسل در نمايشگاه تله كام 2007 شركت بودند 10 سيم كارت پيام رسان، 10 سيم كارت اعتباري، 10 سيم كارت دائمي و يك دستگاه گوشي تلفن همراه نوكيا N95 ، به قيد قرعه اهدا شد.
| | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|