سه شنبه 19 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی نفت و انرژی وزير نفت :صادرات گاز ايران به ايتاليا نهايي شد

 
 

اکونیوز , دوشنبه 3 دي 1386

وزير نفت :صادرات گاز ايران به ايتاليا نهايي شد

 
 

وزير نفت ايران گفت اين كشور در حال مذاكره با شركت اديسون براي صادرات گاز به ايتاليا است.

وزير نفت ايران گفت، در حال مذاكره با شركت اديسون براي صادرات گاز به ايتاليا هستيم و تقريبا گفتگوها در اين خصوص نهايي شده است.
وزير نفت ايران گفت اين كشور در حال مذاكره با شركت اديسون براي صادرات گاز به ايتاليا است.
ايتاليا يكي از وابسته ترين كشورها در درون اتحاديه اروپا به انرژي وارداتي از خارج است.اين كشور در حال حاضر 80 درصد انرژي مورد نياز خود را از خارج وارد مي كند.
غلامحسين نوذري افزود:«ما مذاكرات خود با شركت ايتاليايي اديسون را آغاز كرده ايم و تقريبا گفتگوها در اين خصوص نهايي شده است».
وي بدون ذكر جزئيات بيشتر گفت نياز اوليه آن ها در پايان سال 2008 بالغ بر 5/1 ميليارد فوت مكعب است كه اين رقم تا 5/4 ميليارد فوت مكعب افزايش مي يابد.
بر اساس اين گزارش شركت اديسون كه يك شركت توزيع گاز در ايتاليا است اعلام كرده است در نظر دارد با مشاركت خود در خطوط مهم انتقال گاز عرضه گاز توسط خود را از رقم كنوني 13 ميليارد متر مكعب به 23 ميليارد متر مكعب برساند.
در حالي ايران و ايتاليا مذاكرات خود براي صادرات گاز را آغاز كرده اند كه امريكا تلاش هاي بين المللي گسترده اي را براي به انزوا كشاندن ايران به بهانه فعاليت هاي هسته اي انجام داده است.
ايتاليا بزرگترين شريك تجاري ايران در اتحاديه اروپا است و رئيس شركت ايتاليايي اني در ماه گذشته اعلام كرد اين شركت قراردادهاي خود با ايران را لغو نمي كند.
به نقل از رويترز محمد علي خطيبي معاون امور بين الملل شركت ملي نفت ايران نيز از مبادله 90 درصد نفت ايران با يورو و ين خبر داد.
خطيبي گفت:«در حال حاضر 70 درصد نفت ايران با يورو و 20 درصد آن در قبال ين به فروش مي رسد».
وي افزود:«تنها 10 درصد نفت ايران در قبال دلار معامله مي شود كه آن هم در حال جايگزيني است».
فروش نفت ايران با ارزهاي غير دلاري در حال حاضر نسبت به آن چه كه خطيبي در ماه اكتبر اعلام كرده بود افزايش پنج درصدي داشته است.
اما در حالي خطيبي از فروش ده درصد نفت ايران به دلار خبر مي دهد كه پيش تر رسانه هاي ايران از قطع كامل فروش نفت ايران به دلار خبر داده بودند.

 
 

وزير نفت: عامل معلق ماندن صادرات به هند سوء تفاهم است
وزير نفت: جايگاه‌هاي بزرگ بنزين دو منظوره مي شوند
وزير نفت : در عرضه بنزين آزاد به آثار تورمي آن توجه شود

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار