 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
ایتنا , دوشنبه 13 اسفند 1386 |
|
زيرساخت تبادل ترافيك بينالملل را به مزايده گذاشت
|
| | | |
 | شركت ارتباطات زيرساخت، تبادل ترافيك مكالمات وارده و صادره بينالملل را از طريق فناوريهاي متداول از جمله VOIP ، به مزايده گذاشت.
| 
شركت ارتباطات زيرساخت، تبادل ترافيك مكالمات وارده و صادره بينالملل را از طريق فناوريهاي متداول از جمله VOIP ، به مزايده گذاشت.
برهمين اساس اين شركت با انتخاب شركتهاي واجدصلاحيت به عنوان پيمانكار ترافيك بين الملل واختصاص پيششماره جديد دسترسي به آنان اين امكان را برايشان فراهم مي سازد تا بااستفاده از فناوريهاي نوين ازجمله VOIP نسبت به تبادل ترافيك بينالملل هموطنان اقدام كنند.
شايان ذكر است تمامي شركتهايي كه از نظر توان فني و سابقه فعاليت درخصوص ترافيك وارده و صادره بينالملل واجد شرايط هستند ميتوانند در اين مزايده شركت كنند.
گفتني است برندگان اين مزايده پس از بررسي اسناد شركت كنندگان درمزايده درهفدهم ارديبهشت ماه سال 87 مشخص خواهندشد.
شركت كنندگان در اين مزايده براي كسب اطلاعات بيشتر مي توانند به سايت شركت ارتباطات زير ساخت به نشاني www.tic.ir مراجعه فرمايند.
| | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|