دوشنبه 23 ارديبهشت 1387

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 _wap_site 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
پايان ماموريت CD-R
:: نکته آموزشی ::
موبایل ها ، دروغگویان را رسوا می کنند

اخبار خارجی دانش و فناوری تشخیص زودرس سرطان

 
 

سه شنبه 6 فروردين 1387

تشخیص زودرس سرطان

 
 

زنان از سن 40 سالگی برای بیماریابی سرطان پستان هر سال ماموگرافی انجام دهند. معاینه شخصی پستان باید از 20 سالگی ٱغاز شود.

تشخیص زودرس سرطان، از طریق غربالگری (بیماریابی) منظم یکی از بهترین راه‌ها برای مقابله با سرطان است.
انجمن سرطان آمریکا برای غربالگری سرطان این اصول راهنما را پیشنهاد می‌کند:
زنان از سن 40 سالگی برای بیماریابی سرطان پستان هر سال ماموگرافی انجام دهند. معاینه شخصی پستان باید از 20 سالگی ٱغاز شود. و از 40 سالگی به بعد هر سال باید دکتر این معاینه را انجام دهد. پیش از 40 سالگی که زمینه خاصی برای سرطان پستان ندارند، باید هر سه سال یک بار بوسیله دکتر معاینه شوند.
از 50 سالگی به بعد مردان و زنان باید برای سرطان‌های روده‌ بزرگ و راست روده مورد بررسی قرار گیرند. غربالگری افرادی که در معرض خطر بیشتر این سرطان هستند، از سنین پایین‌تر آغاز می‌شود.
زنان باید به طور مرتب تست "پاپ اسمیر" (Pop smear) را برای سرطان گردن رحم انجام دهند. پاپ اسمیر باید 3 سال پس از اولین تماس جنسی یا در سن 21 سالگی- هر کدام زودتر بود- شروع شود.
مردان بالای 50 سال باید هرسال معاینه انگشتی راست روده (توش رکتال) و آزمایش آنتی‌ژن‌ اختصاصی پروستات (PSA) را انجام دهند. مردانی که در معرض خطر بیشتر این سرطان هستند، باید این آزمایش را در سن 45 سالگی آغاز کنند.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
گراني، قرباني مي‌طلبد
:: فناوری اطلاعات ::
«وبي» مردان سال اينترنت را معرفي كرد
:: دانش و فناوری ::
کشف روش تعیین دقیق ساعت بیولوژیکی در زنان
:: ورزش ::
علي پروين: به ليگ برتر صعود خواهيم كرد
:: فرهنگ و هنر ::
عياري: سينما بازيچه من است
:: حوادث ::
خط پايان سرقت مسلحانه در كوره‌پزخانه

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  معرفی ما  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۸۷ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار