چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار خارجی نفت و انرژی چين آماده الحاق به پرونده خط لوله صلح است

 
 

برنا , چهارشنبه 7 فروردين 1387

چين آماده الحاق به پرونده خط لوله صلح است

 
 

خبرگزاري يونايتد: کشور چين هم اکنون آماده الحاق به پروژه 4/7 ميليارد داراي خط لوله صلح در صورت انصراف کشور هند از حضور در اين پروژه است.

خبرگزاري يونايتد پرس اينترنشال به نقل از يک روزنامه معتبر پاکستاني اعلام کرد: کشور چين هم اکنون آماده الحاق به پروژه 4/7 ميليارد داراي خط لوله صلح در صورت انصراف کشور هند از حضور در اين پروژه است.
يک مقام ارشد وزارت نفت پاکستان در گفتگو با روزنامه "داون" چاپ اسلام آباد اعلام کرد: مقامات کشور چين نسبت به طرح الحاق به پروژه خط لوله صلح اعلام آمادگي کرده اند و در شرايطي که تحت فشارهاي آمريکا هند از حضور در اين پروژه انصراف دهد، چين به سرعت جايگزين اين کشور خواهد شد.
اين مقام ارشد پاکستاني در ادامه گفت: دولت پاکستان از مقامات ايران خواسته است تا در صورت انصراف هند از پرورژه خط لوله صلح سهم گاز پاکستان را از اين ميزان گاز صادراتي به 50 درصد افزايش دهد.
وي افزود: با توجه به بالا رفتن ميزان تقاضا و کمبود شديد منابع گازي در بازار داخلي پاکستان ما از مقامات ايراني خواسته ايم حد اکثر تا ماه آوريل سال جاري با حضور و يا بدون حضور هند قرارداد خط لوله صلح نهايي شود .
گفتني است، ايران و پاکستان بر سر قيمت خريد و فروش گاز با يکديگر توافق کرده اند اما کشور هند تحت فشارهاي آمريکا مبتني بر قطع روابط تجاري با ايران، از حضور در بسياري از نشست هاي مقامات سه کشور خودداري کرده که اين امر موجبات به تعويق افتادن زمان حصول توافقات بر سر هزينه هاي ترانزيت گاز ايران از طريق پاکستان به هند را فراهم آورده است.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار