دوشنبه 15 مهر 1387

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 نسخه موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
جمع بندی مبحث کارت های حافظه
:: نکته آموزشی ::
کپی دیسک با یک کلیک

اخبار داخلی نفت و انرژی نوذري: اوپك كاهش يا افزايش توليد نخواهد داشت

 
 

ایرنا , يكشنبه 18 فروردين 1387

نوذري: اوپك كاهش يا افزايش توليد نخواهد داشت

 
 

نوذري گفت: اوپك در تامين امنيت بازار نقش اساسي دارد و امروز امنيت بازار براي مصرف‌كننده حتي از قيمت هم مهم تر است.

غلامحسين نوذري وزير نفت جمهوري اسلامي ايران شنبه شب در نشست خبري مشترك با عبداله البدري دبير كل سازمان كشورهاي صادركننده نفت (اوپك) در تهران ، تاكيد كرد: با قيمت يك صد دلار در هر بشكه نفت خام ، «اوپك» كاهش يا افزايش توليد نخواهد داشت.
وي گفت: بعيد است وزراي نفت اوپك علاوه بر نشست بين‌المللي انرژي در ايتاليا، جلسه فوق‌العاده‌اي داشته باشند.
نوذري افزود: اوپك در تامين امنيت بازار نقش اساسي دارد و امروز امنيت بازار براي مصرف‌كننده حتي از قيمت هم مهم تر است.
وزير نفت كشورمان گفت : در حال حاضر قيمت واقعي نفت خام حدود 2 دلار كمتر از قيمت واقعي نفت در سال 1982 ميلادي است.
وي افزود: در گزارشي هم كه آقاي البدري امروز به ما ارايه كرد به اين نكته اشاره شده است.
وزير نفت گفت : ركورد اقتصاد و بازار مالي آمريكا، علاوه بر بازار جهاني نفت خام بر ساير بازارها مانند بازار فلزات گرانبها و نيز محصولات كشاورزي هم تاثير گذاشته است.
نوذري افزود: هم‌اكنون نفت خام از لحاظ افزايش قيمت در مقايسه با ساير محصولات جهاني در رتبه سوم يا چهارم قرار دارد.
وي درباره سفر دبير كل اوپك به تهران گفت : سفر سه روزه البدري به تهران در چارچوب سفر دوره‌اي صورت مي‌گيرد كه از قطر اغاز شده و يكي از وظايف دبير كل اوپك ، سفر به كشورهاي عضو و تبادل اطلاعات و ديدگاه‌ها است.
وزير نفت افزود : در جريان اين سفر، دبير كل اوپك گزارشي درباره وضع بازار نفت، شرايط قيمت و آينده بازار ارائه كرد كه براساس اين گزارش ، وضع بازار نسبت به عرضه مناسب است.
به گفته نوذري، دبير كل اوپك از ايران درخواست كرده است كه با توجه به رياست بر كميته‌ نظارت بر بازار، در آينده با كشورهاي عضو مذاكرات فعال تري داشته باشد تا بتوانيم بر تغييرات بازار نظارت لازم را داشته باشيم و ديدگاه اعضا را بيشتر به هم نزديك كنيم.

 
 

نوذري: امن‌ترين نقطه عرضه نفت دنيا ، خليج فارس است
نوذري از افزايش توليدنفت خام خبر داد
وزير نفت : درآمدهاي نفتي پايان امسال به 63 ميليارد دلار مي رسد

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
بي توجهي مديران "هما" به نامه‌هاي شركت بورس
:: فناوری اطلاعات ::
حقوق مساوی در دنیای سایبر
:: روی خط جوانی ::
براي شاد بودن تلاش كنيد!!!
:: ورزش ::
من و سیده با هم جنگیدیم
:: فرهنگ و هنر ::
مديرعامل خانه سينما: محدود شدن به سينماي حرفه‌ اي ، مرگ سينماست
:: حوادث ::
مادر داغدار به قاتل پسرش زندگی دوباره بخشید

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  معرفی ما  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۸۷ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار