جمعه 4 مرداد 1387

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 نسخه موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
نمايشگاه کامپيوتکس تايپه ؛‌ پرسه در محله چيني ها
:: نکته آموزشی ::
چطور ایمیل کار می‌کند؟

اخبار خارجی فناوری اطلاعات مراقب باشيد به SMS معتاد نشويد

 
 

پنجشنبه 22 فروردين 1387

مراقب باشيد به SMS معتاد نشويد

 
 

پيام کوتاه نيز در کنار اينترنت و بازي هاي کامپيوتري در جمع موارد و عوامل اعتياد آور قرار گرفت.

روانشناسان آمريکايي نسبت به کاربرد و استفاده بيش از حد از پيام کوتاه هشدار دادند و اعلام کردند که پيام کوتاه مي توانند موجب اعتياد کاربران شود. پيام کوتاه نيز در کنار اينترنت و بازي هاي کامپيوتري در جمع موارد و عوامل اعتياد آور قرار گرفت.
روزنامه American journal of psychiatry" به نقل از دکتر"جرالد بلاک" نوشته شده است که ارسال بيش از حد پيام کوتاه نشانه اختلالات ذهني است.
بلاک در اين مقاله اعلام کرده است: کاربراني که به اين اعتياد دچار مي شوند، هنگامي که تلفن همراه را از آنها دور مي کنيم، دچار پريشاني و سردرگمي شده و تلاش مي کنند آن را بدست آورند.
پس از اعتياد به اينترنت که در جهان رشد بي رويه اي داشته است امروزه پيام کوتاه نيز گونه تازه اي از اعتياد را براي کاربران به وجود آورده است.
دکتر بلاک بر اين باور است که اعتياد به اينترنت و پيام کوتاه در دسته بزرگتري از اختلالات رواني به نام "اعتياد ارتباطي" قرار مي گيرد و بازي هاي رايانه اي را نيز شامل مي شود.
به گفته "بلاک" از نشانه هاي اين بيماري تلاش براي انکار آن است و بيمار معمولا از اين اتهام احساس شرم مي کند.

 
 
   
 

تحليل
:: اقتصادی ::
احمدی نژاد مطلب جدیدی نمی‌گوید
:: فناوری اطلاعات ::
IT در سرزمين مهاراجه
:: دانش و فناوری ::
فشار خون بالا از علل خونريزي بيني است
:: ورزش ::
برخورد با دلا‌لا‌ن در فوتبال جدي مي‌شود؟
:: فرهنگ و هنر ::
صدای خودت را پیدا کن
:: حوادث ::
30 نفر از قاچاقچیان و اوباش تهران ، یکشنبه اعدام می شوند

يادداشت
:: فناوری اطلاعات ::
تغيير چهره

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  معرفی ما  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۸۷ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار