ويزاي اعضاي تيم سپاهان صادر شد
مهر , يكشنبه 1 ارديبهشت 1387 - ساعت 22:31

تيم سپاهان در گروه A اين مسابقات با تيم هاي الاتحاد عربستان، الاتحاد سوريه و کوروچي ازبکستان همگروه است که با سه امتياز در قعر جدول اين گروه قرار دارد.

 

سفارت عربستان در تهران پيش از ظهر امروز ويزاي سفر تيم فوتبال سپاهان به اين کشور را صادر کرد تا زردپوشان اصفهاني امشب راهي جده شوند.
همکاري نکردن سفارت عربستان با باشگاه سپاهان باعث شد تا مشکلاتي براي زردپوشان اصفهاني در سفر به اين کشور به وجود آيد. در همين راستا برنامه سفر تيم فوتبال سپاهان به عربستان تغيير کرد و اين تيم نتوانست طبق برنامه، پيش از ظهر امروز راهي جده شود.
بالاخره تلاش مسئولان باشگاه سپاهان به نتيجه رسيد و سفارت عربستان تنها موافقت خود را براي صدور رواديد مربيان، بازيکنان، کادر مديريت و سرپرستي تيم سپاهان اعلام کرد تا مقدمات سفر اين تيم به عربستان فراهم شود.
سپاهاني ها که پرواز ساعت 11:50 امروز براي سفر به عربستان از دست دادند در تلاشند تا با جلب نظر هواپيمايي جمهوري اسلامي ساعت 20 امشب راهي اين کشور شوند.
ديدار تيم هاي الاتحاد عربستان و سپاهان ايران از دور برگشت مرحله گروهي رقابتهاي ليگ قهرمانان آسيا روز چهارشنبه چهارم ارديبهشت ماه در شهر جده برگزار خواهد شد.
تيم سپاهان در گروه A اين مسابقات با تيم هاي الاتحاد عربستان، الاتحاد سوريه و کوروچي ازبکستان همگروه است که با سه امتياز در قعر جدول اين گروه قرار دارد.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news100769.html