بي‌تحركي پرهزينه
همشهری انلاین , دوشنبه 9 ارديبهشت 1387 - ساعت 10:36

به هر حال با وجود در دسترس بودن اين محصولات بايد توجه داشت كه فاصله گرفتن از زندگي كاملا ماشيني و ورزش كردن درد‌هاي مفصلي و استخواني را به ميزان قابل توجهي كاهش مي‌دهد.

 

عمومی- پشت ميز نشيني، تحرك نداشتن، كار مداوم با رايانه، بلند كردن بار سنگين، كهولت سن و... همه و همه دست به دست هم مي‌دهند تا افراد به بيماري هاي استخواني و مفصلي دچار شوند.
زندگي ماشيني در كلانشهر‌ها از جمله دلايل مشكلاتي نظير كمر درد و پا درد است. همچنين كار با رايانه خيلي‌ها را به گردن درد دچار كرده است. اين در حالي است كه تحقيقات نشان مي‌دهد كمر‌ درد يكي از پر هزينه‌ترين درد‌هاي جهان است و در طول سال بسياري از كارمندان به دليل كمردرد سر كار حاضر نمي‌شوند.
علاوه بر اين دردهايي نظير زانو درد براي درمان به زماني طولاني نياز دارند و در صورت دچار شدن افراد به درد‌هاي مفصلي و استخواني مزمن، ميزان بهره‌وري آنها به طور قابل ملاحظه‌اي كاهش مي‌يابد. با توجه به اين نكته و هزينه سنگين درمان ، پيشگيري از دچار شدن به اين نوع دردها اهميت ويژه‌اي دارد.
كارشناسان بر اين باورند كه ورزش و تحرك بدني تا حدود زيادي از بروز اين درد‌ها جلوگيري مي‌كند و البته توجه به نحوه نشستن و ايستادن و بلند كردن اشيا حائز اهميت است. اين در حالي است كه با توجه به فراگيرشدن درد‌هاي مفصلي ، توليد كنندگان هم انواع و اقسام محصولات ارتوپدي نظير كمربند، زانو بند، مچ بند و... را روانه بازار كرده‌اند تا جايگزين باندهاي كشي قديمي شوند كه اغلب براي بستن دست و پا استفاده مي‌شد.
اين محصولات بسته به كارايي و كيفيت خود قيمت‌هاي متفاوتي دارند و بايد توجه داشت برخي از اين محصولات مانند مسكن عمل كرده و خاصيت درماني ندارند. با اين حال استفاده مداوم از برخي از اين وسايل ارتوپدي در نهايت منجر به برطرف شدن عارضه خواهد شد البته در كنار انجام حركات ورزشي كه توسط پزشك متخصص تجويز مي‌شود.
همچنين بايد توجه كرد كه مصولات بي‌كيفيت و تقلبي نيز در بازار فراوان است كه به اسم محصولات پرفروش به فروش مي‌رسند. به هر حال با وجود در دسترس بودن اين محصولات بايد توجه داشت كه فاصله گرفتن از زندگي كاملا ماشيني و ورزش كردن درد‌هاي مفصلي و استخواني را به ميزان قابل توجهي كاهش مي‌دهد.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news101413.html