فيلم کمدي «مادر کوچولو» با نقشآفريني تينا في و ايمي پولر با 3/18 ميليون دلار فروش در اولين هفته اکران در آمريکاي شمالي در صدر جدول فروش قرار گرفت. فيلم سينمايي «مادر کوچولو» که در 2543 سينما در حال نمايش است، در حالي رده نخست جدول فروش را از آن خود کرد که 68 درصد تماشاگران اين فيلم زنان بودند.
به گزارش ورايتي، «مادر کوچولو» مايکل مککالرز درباره زني از نظر کاري موفق است که نميتواند بچهدار شود و به همين خاطر زني از طبقه کارگر را به عنوان مادر جايگزين استخدام ميکند.
گرگ کينر، سيگورني ويور و استيو مارتين ديگر بازيگران فيلم درجه PG-13 «مادر کوچولو» هستند که اولين بار 23 آوريل در جشنواره ترايبکا به نمايش درآمد و با 30 ميليون دلار ساخته شده است.
رده دوم جدول از آن کمدي درجه R «هارولد و کومار از خليج گوانتانامو ميگريزند» ساخته جان هرويتس و هيدن اسکلوسبرگ شد که در 2510 سينما تقريبا 6/14 ميليون دلار فروخت. اين فيلم با بازي جان چو و کال پن درباره هارولد و کومار دو جوان معتاد است که در سفري هوايي به آمستردام به همکاري با تروريستها متهم و به زندان گوانتانامو فرستاده ميشوند.
«هارولد و کومار از خليج گوانتانامو ميگريزند» که با بودجهاي 12 ميليون دلاري ساخته شده، دنبالهاي بر فيلم «هارولد و کومار به قصر سفيد ميروند» است که سال 2004 در سه روز نخست اکران به فروشي در حد 5/5 ميليون دلار دست يافت و در نهايت تنها 3/18 ميليون دلار فروخت.
فانتزي ماجرايي «پادشاهي ممنوعه» با بازي جت لي و جکي چان در دومين هفته نمايش همچنان يک رقيب قدرتمند است. اين فيلم با از دست دادن 48 درصد تماشاگران خود در 3151 سينما حدود 2/11 ميليون دلار فروخت و با اختلاف اندک بالاتر از فيلم «فراموش کردن سارا مارشالم در رده سوم قرار گرفت. مجموع فروش «پادشاهي ممنوعه» به 2/38 ميليون دلار رسيده است.
فيلم درجه R «فراموش سارا مارشال» ساخته نيکلاس استولر با حضور کريستن بل و جيسن سيگل و به تهيهکنندگي جاد آپاتو با از دست دادن 43 درصد تماشاگران خود در 2799 سينما 11 ميليون دلار فروخت و در رده چهارم قرار گرفت.
«فريبکاري» مارسل لانگنگر به عنوان سومين فيلمي که از اين هفته در آمريکا اکران شده، در گيشه بسيار ناموفق ظاهر و دهم شد.
فروش اين فيلم با بازي هيو جکمن و يوان مگرگور در 2001 سينما تنها حدود 2/2 ميليون دلار بود. مگرگور در «فريبکاري» نقش يک حسابدار را بازي ميکند که از طريق وکيل جديد خود با نقشآفريني جکمن سر از يک باشگاه شبانه اسرارآميز درميآورد.
فيلم فانتزي «جزيره نيم» با بازي جودي فاستر و جرارد باتلر در چهارمين هفته اکران با 5/4 ميليون دلار در رده پنجم قرار گرفت و رده ششم با 4/4 ميليون دلار به فيلم ترسناک «شب رقص» به کارگرداني نلسن مکورميک تعلق گرفت. درام «21» با بازي کوين اسپيسي و لارنس فيشبرن هم حدود چهار ميليون دلار فروش داشت و به رده هفتم رفت.
«88 دقيقه» ساخته جان ايونت با بازي آل پاچينو 6/3 ميليون دلار فروخت و فيلم هشتم شد. انيميشن «هورتن» با صداي جيم کري در نقش اصلي نيز در هفتمين هفته اکران با 4/2 ميليون دلار فروش در رده نهم قرار گرفت. مجموع فروش فيلمها اين هفته رقمي در حدود 91 ميليون دلار و 17 درصد بيشتر از موعد مشابه سال گذشته بود.
به لحاظ مجموع فروش از ابتداي سال 2008 نيز مجموع فروش با رقمي در حدود 59/2 ميليارد دلار حدود 7/2 درصد کمتر از سال قبل است.
|