تله فيلم «مهمانخانه‌اي در برف» در پايان راه تدوين
فارس , پنجشنبه 12 ارديبهشت 1387 - ساعت 22:31

سعيد سلطاني گفت: فيلم تلويزيوني «مهمانخانه‌اي در برف» به تهيه‌كنندگي «مجيد مولايي» در گروه فيلم و سريال شبكه سه سيما توليد شده و داستاني اجتماعي را در بستري جديد به تصوير مي‌كشد.

 

سعيد سلطاني گفت: فيلم تلويزيوني «مهمانخانه‌اي در برف» در حال حاضر توسط «ياور تورنگ» مراحل پاياني تدوين خود را سپري مي‌كند و به احتمال زياد نام آن در زمان پخش تغيير خواهد كرد.
وي افزود: فيلم تلويزيوني «مهمانخانه‌اي در برف» به تهيه‌كنندگي «مجيد مولايي» در گروه فيلم و سريال شبكه سه سيما توليد شده و داستاني اجتماعي را در بستري جديد به تصوير مي‌كشد.
وي در ادامه گفت: در اين فيلم تلويزيوني بازيگراني چون حسين ياري، يكتا ناصر، لاله اسكندري، هادي قميشي، قدرت الله صالحي و... ايفاي نقش كرده‌اند. طرح اوليه آن توسط «مجيد مولايي» نوشته شده، «حسين مرتضائيان آبكنار» فيلمنامه آن را نوشته و بازنويسي متن‌ها بر عهده خودم بوده است.
وي در توضيح بيشتر درباره اين تله فيلم گفت: در خلاصه داستان اين فيلم تلويزيوني آمده است كه سامان و آهو، عروس و دامادي هستند كه جهت انجام مراسم عروسي راهي تركيه مي‌شوند.پدر آهو كه از ابتدا با اين وصلت مخالف بوده در صبح حركت خبر جديدي مي‌شنود كه مسير زندگي‌شان را تغيير مي‌دهد و فكر مي‌كنم همين توضيح براي بيشتر باز نشدن جريان داستان كافي باشد.
ساير عوامل فيلم تلويزيوني «مهمانخانه‌اي در برف» عبارتند از:مدير فيلمبرداري:رضا درخشان، طراح گريم:يوحنا حكيمي،طراح صحنه و لباس: مجيد نيامراد،جانشين توليد:عليرضا رفيعي،دستيار كارگردان و برنامه ريز:برزو نيك‌نژاد، صدابردار: رضا تهراني، مسئول جلوه‌هاي ويژه:عباس شوقي و مجري طرح: موسسه فرهنگي سپند هنر.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news101770.html