هموطن سلام _معاون اول رئیس جمهوری اسلامی ایران می گوید همکاری منطقه ای ، کشورها را در مقابله با چالش جهانی سازی یاری می کند.
پرویز داوودی صبح امروز در مراسم افتتاحیه نشست اتحادیه همکاری های منطقه ای کشورهای حاشیه اقیانوس هند، افزود: این همکاریها کشورها را در روبرو شدن با چالش جهانی سازی و رویکردهای نامناسب بعضی قدرتها در اقتصاد جهانی و نیز بعضی قوانین فرامرزی که موجب سوء استفاده از اقتصاد و تجارت می شود یاری می کند.
وی گفت: جمهوری اسلامی ایران با ایمان به اینکه ترقی و رفاه کشورهای منطقه از طریق همکاری منطقه ای تحقق می یابد ، به این همکاری به عنوان رویکرد مناسب می نگرد.
داوودی ادامه داد: تشکیل صندوق همکاری های اقتصادی ، گسترش شبکه بانکی ، توسعه زیرساختهای ارتباطی ، ساماندهی تعرفه ترجیحی و آزاد و نیز همکاری علمی و فنی و تبادل استاد و دانشجو می تواند اتحادیه را به الگوی موفقی از همکاری منطقه ای و نیز بلوک اقتصادی قدرتمند و اثرگذار در دنیا تبدیل کند که این مسئله در گرو تقویت بخش خصوصی اعضا و نیز تقویت ارتباطات فیمابین است. |