| ضرغامي: برنامه ريزي لازمه مديريت هدفمند است |
|
هموطن سلام , يكشنبه 15 ارديبهشت 1387 - ساعت 22:30 |
رئيس سازمان صدا و سيما گفت: وجود برخي کاستي ها و نارسايي در امکانات ، توجيه قابل قبولي براي ضعف و ناتواني در مديريت و عبور از بحران نخواهد بود .
|
نقش رسانه ملي در مديريت بحران روز يكشنبه در همايشي با حضور صاحبنظران و پژوهشگران اجتماعي و امنيتي و مديران اين رسانه بررسي شد. رئيس سازمان صدا و سيما در اين همايش برنامه ريزي براي شرايط مختلف را لازمه مديريت پويا و هدفمند دانست و افزود : وجود برخي کاستي ها و نارسايي در امکانات ، توجيه قابل قبولي براي ضعف و ناتواني در مديريت و عبور از بحران نخواهد بود .
مهندس ضرغامي همکاري دروني و ميان بخشي دستگاه هاي مختلف به ويژه رسانه ملي را در اداره شرايط بحراني بسيار مهم برشمرد و افزود : اگر همفکري و هم افزايي حاکم باشد مجموعه نظام از امکانات و توان بسيار خوب و قدرت کم نظيري براي مهار بحران هاي مختلف دارد .
او مقالات ارائه شده و نتايج جمع بندي کميته هاي کارشناسي اين همايش را کيفي و عالمانه دانست و از برگزار کنندگان آن قدرداني کرد .
در مراسم پاياني اين همايش دو روزه که با حضور شخصيت هاي برجسته و کارشناسان سياسي و امنيتي در مرکز همايش هاي بين المللي سازمان صدا و سيما برگزار شد به صاحبان مقالات برتر با موضوع نقش رسانه در مديريت بحران لوح تقدير و جوايزي اهدا شد .
|
|
| روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com |
| آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news102030.html |