| قطع یک مسیر ارتباطی بین مخابرات تهران و ایرانسل موجب اختلال شد |
|
همنا , جمعه 20 ارديبهشت 1387 - ساعت 21:09 |
مدیرعامل شرکت مخابرات استان تهران گفت: قطع یکی از مسیرهای ارتباطی بین شبکه تلفن ثابت تهران و ایرانسل موجب شد تا برقراری تماس با مشترکان ایرانسل مقدور نباشد.
|
مدیرعامل شرکت مخابرات استان تهران گفت: قطع یکی از مسیرهای ارتباطی بین شبکه تلفن ثابت تهران و ایرانسل موجب شد تا برقراری تماس با مشترکان ایرانسل مقدور نباشد.
روز چهارشنبه گذشته به مدت دو ساعت امکان تماس از شبکه تلفن ثابت استان تهران با شبکه ایرانسل با اختلال مواجه بود که در صورت تماس با مشترکان ایرانسل پیغام "شماره مورد نظر صحیح نیست" شنیده می شد.
"محمد روح الهی" افزود: این قطعی مربوط به یکی از مسیرهای فرعی بود که به سرعت رفع و امکان تماس مجدد فراهم شد.
وی اظهار داشت: شبکه تلفن ثابت استان تهران از هفت منطقه با شبکه تلفن همراه ایرانسل در ارتباط است و در صورت بروز اختلالی در هر یک از مسیرهای ارتباطی، ارتباطات بر روی مسیر دیگری هدایت می شود.
به گفته مدیرعامل شرکت مخابرات استان تهران، شبکه های بزرگ مخابراتی از چند مسیر مختلف با هم در ارتباط هستند که در صورت بروز قطعی و یا هر مشکل دیگر در هر یک از مسیرها، مسیرهای پشتیبان برای برقراری ارتباط بکار گرفته می شوند.
|
|
| روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com |
| آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news102456.html |