سفر به عتبات عالیات شش روزه می شود
هموطن سلام , سه شنبه 24 ارديبهشت 1387 - ساعت 10:32

با آغاز نام نویسی اینترنتی زیارت عتبات عالیات از ابتدای تیر یا مرداد قیمت‌ها تغییر می‌ کند و روزهای سفر به شش ‌روز کاهش می‌یابد.

هموطن سلام _معاون سازمان حج‌ و زیارت کشورمان از کاهش زمان سفر به‌ عتبات عالیات به شش روز و افزایش قیمت سفر به عراق خبر داد.
حسین اکبری با بیان اینکه این افزایش قیمت اندک به علت گرانی مواد غذایی و هتل‌ ها در عراق است ،‌ گفت: افرادی که در ‌گذشته نام نویسی کرده اند و به علت بسته شدن مرزها نتوانسته اند به این سفر بروند با قیمت قبل تا پایان خرداد اعزام می ‌شوند.
وی افزود: با آغاز نام نویسی اینترنتی زیارت عتبات عالیات از ابتدای تیر یا مرداد قیمت‌ها تغییر می‌ کند و روزهای سفر به شش ‌روز کاهش می‌یابد.
اکبری با بیان اینکه ظرفیت پذیرش زائر در عراق روزانه یک‌هزار و پانصد نفر است درحالی‌که تعداد متقاضیان این سفر در ایران بالاست گفت: بنابراین دو ‌روز از مدت زمان سفر که پیش از این هشت‌ روز بود کاهش یافته است.
وی با اشاره به اینکه البته این برنامه هنوز اجرایی نشده است و با بازگشایی مرز دوم، شلمچه یا چزابه اجرا می‌شود افزود: برنامه‌ سفر هشت و 10 روزه به عتبات عالیات نیز در روزهای خلوت و در صورت وجود متقاضی اجرا می‌شود.
وی درباره تعیین زمان قطعی برای آغاز ثبت نام اینترنتی عتبات عالیات عراق، گفت: هنوز بانک عامل انتخاب نشده است و پس از توافق با بانک عامل به‌زودی ثبت نام اینترنتی عتبات عالیات عراق به‌صورت آزمایشی در یکی از استان‌ها اجرا خواهد شد.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news102826.html