سنیوره ، ابزار آمریکا برای تحقق خاورمیانه جدید
هموطن سلام , چهارشنبه 25 ارديبهشت 1387 - ساعت 21:00

نماینده مسیحی عضو فراکسیون میشل عون درمجلس لبنان ، گفت : سنیوره همچنان به خاطر منافع آمریکا لبنان را به سوی انفجار گسترده سوق می دهد .

 

نماینده مسیحی عضو فراکسیون میشل عون درمجلس لبنان ، گفت : سنیوره همچنان به خاطر منافع آمریکا لبنان را به سوی انفجار گسترده سوق می دهد .
نبیل نقولا روز چهارشنبه درمصاحبه با سایت الکترونیکی النشره لبنان افزود: آمریکا خواهان ایجاد خاورمیانه نوین و از بین بردن حق بازگشت آوارگان فلسطینی است و سنیوره بخشی از ابزار آمریکایی در تلاش برای عملی کردن این اهداف است .
او هشدار داد در صورتی که کابینه سنیوره از تصمیمهای خصمانه اخیر خود عقب نشینی نکند ملت با آن برخورد می کند .
نقولا با انتقاد از عمرو موسی ، دبیرکل اتحادیه عرب که امروز همراه با کمیته عربی ویژه گفتگو با گروههای لبنانی به منظور حل بحران وارد بیروت شد، گفت: موسی کارنامه خوبی درمذاکرات گذشته برای حل بحران ندارد




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news102994.html