| دانشیار: تا پایان سال سهمیه بندی بنزین حذف می شود |
|
سه شنبه 31 ارديبهشت 1387 - ساعت 19:13 |
دانشیار گفت: قرار بود طرح سهمیه بندی بنزین یك طرح موقتی باشد و حداكثر تا دو سال ادامه یابد و پس از آن به روال عادی باز گردد.
|
رئیس كمسیون انرژی مجلس از حذف سهمیه بندی بنزین تا پایان سال خبر داد.
دانشیار گفت: قرار بود طرح سهمیه بندی بنزین یك طرح موقتی باشد و حداكثر تا دو سال ادامه یابد و پس از آن به روال عادی باز گردد.
رئیس كمیسیون انرژی مجلس افزود: پیش بینی می شود تا پایان سال سهمیه بندی حذف و بنزین به اندازه كافی و متناسب با استفاد مردم در سطح كشور توزیع شود.
وی با بیان این که نرخ بنزین امسال تغییری نمی کند ادامه داد: قرار بود دولت تغییراتی در مورد سهمیه بندی بنزین ایجاد كند و سهمیه مورد نیاز مردم را به علاوه سهم آزاد در اختیارشان قرار دهد.
دانشیار تصریح کرد: دولت در صدد است سیاست های جدیدی را در خصوص افزایش تاكسی، اتوبوس، مترو و خودروهای عمومی
اتخاذ كند تا مردم به سهولت بتوانند تردد كنند.
وی گفت: امیدواریم دولت بتواند با اقداماتی نظیر گاز سوز كردن خودروها و بهبودحمل نقل عمومی حذف سهمیه بندی را به اجرا درآورد و بنزین در اختیار مردم قرار گیرد.
رئیس كمسیون انرژی مجلس همچنین افزود: نرخ گازوئیل تغییری نمی کند و برای جلوگیری از قاچاق سوخت كارت هوشمند در اختیار رانندگان خودروهای گازوئیل سوز قرار می گیرد.
|
|
| روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com |
| آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news103503.html |