عينک مسروقه يک جوان دانشجو سه عضو شبکه حرفه يي دزدي از مسافران را به دام انداخت.
از حدود دو ماه قبل تعدادي از ساکنان مناطق غرب تهران با مراجعه به کلانتري هاي اين محدوده اعلام کردند طعمه سارقاني شده اند که با سوار کردن آنها به عنوان مسافر، ضمن مجروح کردن شان با تهديد چاقو اموالشان را به يغما برده اند.
به دنبال اين گزارش ها پليس تحقيقات گسترده يي را براي شناسايي عوامل اين زورگيري ها آغاز کرد. يکي از اين مالباختگان درباره چگونگي سرقت اموالش گفت؛ چندي قبل از خيابان اشرفي اصفهاني قصد داشتم به سمت ميدان آزادي بروم. چند دقيقه يي کنار خيابان ايستاده بودم تا اينکه پرايدي که سرنشيني داشت مقابلم توقف کرد. من هم به گمان اينکه خودرو مسافرکش است سوار شدم اما راننده ماشين مسيرش را تغيير داد. پس از طي مسافتي در مکان خلوتي توقف کرد. ناگهان دو سرنشين ديگر ماشين بي مقدمه من را مورد ضرب و جرح قرار دادند و با تهديد چاقو از من خواستند هر شيء باارزشي همراه دارم به آنان بدهم. من هم که بسيار وحشت کرده بودم بي هيچ مقاومتي گوشي موبايل، حلقه نامزدي و ساعت مچي ام را به آنان دادم. سارقان وقتي متوجه شدند شيء باارزش ديگري ندارم مرا از ماشين به بيرون پرتاب کردند و به سرعت از محل گريختند. با اطلاعاتي که اين مالباخته در اختيار کارشناسان واحد چهره نگاري پليس آگاهي قرار داد تصويري شبيه به متهمان طراحي شد اما هنوز سرنخي از سارقان به دست نيامده بود تا اينکه روز ششم خردادماه سرقت ديگري که شباهت بسياري با موارد قبلي داشت به پليس گزارش شد. اين بار طعمه زورگيران دانشجوي جواني بود که قصد داشت از بزرگراه چمران به شهر زيبا برود اما در مسير قرباني نقشه سارقان شده بود. دانشجوي مالباخته در مورد اين سرقت گفت؛ روز حادثه از بزرگراه چمران سوار پرايدي شدم که علاوه بر راننده، دو سرنشين داشت. وضعيت عادي و معمولي به نظر مي رسيد و من به چيز خاصي مشکوک نشدم اما سرنشينان خودرو در بين راه ناگهان با چاقو مرا تهديد کردند و از من خواستند تمام اموالم را به آنها بدهم آن سه به زور 5/1 ميليون تومان ايران چک، 200هزار تومان وجه نقد، ساعت مچي و عينک آفتابي ام را از من گرفتند و سپس من را از ماشين به بيرون پرتاب کردند.
با اطلاعاتي که اين جوان در مورد پلاک خودروي زورگيران در اختيار پليس قرار داد، تحقيقات وارد مرحله تازه يي شد. طبق اطلاعات قبلي که به پليس رسيده بود سارقان با شگردي خاص صندوق عقب خودرو را دستکاري کرده بودند، به طوري که وقتي طعمه خود را از ماشين به بيرون پرت مي کردند با فشردن يک شاسي در صندوق عقب را باز مي کردند تا مالباخته نتواند پلاک خودرو را که روي صندلي عقب نصب است، ببيند اما دانشجوي جوان توانسته بود قبل از باز شدن در صندوق عقب چند رقم از شماره هاي پلاک خودروي زورگيران را به خاطر بسپارد. ماموران پليس پس از تحقيق درباره خودروي پرايدي با مشخصات اعلام شده در نهايت به همراه دانشجوي مالباخته سراغ مردي سابقه دار و ساکن حوالي آزادي رفتند که چند رقم از شماره پلاک خودروي او با شماره پلاک اتومبيل زورگيران يکسان بود. در حالي که ماموران پليس در نزديکي منزل مرد سابقه دار بودند ناگهان جوان دانشجو فردي را به آنها نشان داد و گفت عينکي که از او دزديده شده بر چشمان آن مرد است. به دنبال شناسايي مرد زورگير وي دستگير و با انتقال وي به پليس آگاهي بازجويي از او آغاز شد.
اين متهم که افشين نام دارد در مواجهه با مالباختگان نتوانست منکر اقدامات مجرمانه اش شود و ناچار به اعتراف شد.در پي اعترافات افشين دو همدست ديگر وي به نام هاي حسين و حميد نيز دستگير شدند و به انجام 20 فقره زورگيري اقرار کردند.بنابر اين گزارش هم اکنون تحقيقات از اعضاي اين باند زورگيري توسط داديار پيريزدي- رئيس شعبه اول دادياري- در دادسراي امور جنايي تهران ادامه دارد. |