قبلان قبلان، عضو شوراي رهبري جنبش امل و فرستاده ويژه رئيس مجلس نمايندگان لبنان درراس هياتي با رئيس مجلس شوراي اسلامي ديدار و گفتگو كرد.
در اين ديدار كه يكشنبه (2 تير) انجام شد، ابتدا فرستاده ويژه رئيس مجلس لبنان ضمن ابلاغ تبريكات صميمانه نبيه بري، اعضاي جنبش امل و اهالي جنوب لبنان به لاريجاني به مناسبت انتخاب وي به رياست مجلس شوراي اسلامي، اظهارداشت: اينجانب به نمايندگي از جنبش امل، رهبري جنبش و مردم جنوب لبنان انتخاب جناب عالي را به سمت رياست مجلس شوراي اسلامي در شرايط حساس كنوني منطقه، بسيار مهم و موثر ارزيابي ميكنيم.
سپس لاريجاني با تمجيد از استراتژي و نقش جنبش امل و حزبالله در ايجاد وحدت ميان نيروهاي مقاومت، خاطر نشان ساخت: خوشبختانه اتحاد ميان نيروهاي مقاومت مستحكم است و اين نويد پيروزيهاي بيشتر پس از جنگ 33 روزه را ميدهد.
نماينده مقام معظم رهبري در شوراي عالي امنيت ملي كشور در ادامه ضمن اظهار تاسف از تلاشهاي تفرقهافكنانه كشورهاي غربي به ويژه آمريكا براي متشنج كردن اوضاع لبنان بر حمايت جمهوري اسلامي ايران از مقاومت و اتحاد مردم لبنان تاكيد كرد و افزود: مجلس شوراي اسلامي همگام با ساير نهادهاي جمهوري اسلامي ايران از وحدت كليه نيروهاي مستقل لبناني براي اعاده ثبات و استقرار اين كشور حمايت ميكند.
رئيس مجلس شوراي اسلامي در پايان از رئيس مجلس نمايندگان لبنان براي ديدار از جمهوري اسلامي ايران دعوت كرد.
پس از سخنان لاريجاني، قبلان قبلان، عضو شوراي رهبري جنبش امل از روند حل مشكلات لبنان در روزهاي اخير ابراز رضايت كرد و اظهار داشت: بدون ترديد آمريكاييها از توافقات به عمل آمده ميان گروههاي مختلف لبناني در روزهاي اخير خوشحال نيستند و همواره با مانعتراشي به دنبال ايجاد و استمرار فتنه در لبنان ميباشند.
وي در ادامه پيروزيهاي مردم لبنان را مرهون اتحاد ميان نيروهاي مقاومت دانست و گفت: ما اعتقاد داريم طراح و بنيانگذار اصلي اين پيروزيها امام موسي صدر است، زيرا وي پايهگذار مقاومت در لبنان و حتي در منطقه ميباشد.
فرستاده ويژه رئيس مجلس نمايندگان لبنان در پايان از حمايتهاي معنوي جمهوري اسلامي ايران از اتحاد و مقاومت مردم لبنان تقدير و تشكر كرد. |