تنيبه دانش آموزان قبرسي در صورت همراه داشتن تلفن همراه در مدرسه
ایستنا , پنجشنبه 13 تير 1387 - ساعت 22:36

دانش آموزان قبرسي از اين پس در صورت بردن تلفن همراه به مدرسه با مجازات هاي سنگيني رو برو خواهند شد.

 

دانش آموزان قبرسي از اين پس در صورت بردن تلفن همراه به مدرسه با مجازات هاي سنگيني رو برو خواهند شد.
با وضع قانون جديد كه از سوي وزارت آموزش و پرورش اين كشور پيشنهاد شده است، درصورت شناسايي دانش آموزاني كه با خود در مدرسه تلفن همراه حمل مي كنندمجازات آنها توبيخ خواهند بود، درصورت شناسايي دانش آموزان با تلفن همراه روشن اخراج موقت و كساني كه با تلفن همراه خود فيلم برداري كنند با اخراج روبرو خواهند شد.
به گفته دكتر پولي مدير آموزش و پرورش دبيرستاني در وزارت فرهنگ و آموزش و پرورش قبرس، دانش آموزان اين كشور در طول زمان درس و امتحانات براي يكديگر پيام هاي متني ارسال مي كردند و همچنين پس از عكس برداري و فيلم برداري در مدرسه آنها را بر روي صفحات وب قرار مي داند.
طي سال هاي اخير موارد متعددي از ياغي گري و سركشي در كلاس هاي درس فيلم برداري و برروي صفحات وب قرار گرفته است و اين در حالي است كه فيلم برداري از رفتارهاي خشن نيز بسيار شايع شده است.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news106980.html