مردی که مدعی بود مردگان را زنده می کند و بیماریهای بی درمان را شفا می دهد در دادگاه مسکو ، محکوم شد.
«گریگوری گرابووی» همایش هایی در روسیه برگزر می کرد و به پدران و مادران سوگواری که فرزندانشان را در فاجعه مرگبار مدرسه «بسلان» از دست دادند وعده می داد آنها را زنده می کند!
گفته می شود وی در تشکیلات هرمی که به راه انداخته بود شیوه های متقلبانه به اصطلاح درمانی خود را با دریافت پول ،آموزش می داد.همچنین شاگردانش را ترغیب می کرد تا بین مردم بروند و 10درصد دستمزدشان را به او بردارند.
متهم ، سرانجام با شکایت فریب خوردگان بازداشت شد و وکیلش در دادگاه گفت: «گریگوری ، دوستدار مردم درمانده است و مدرکی مبنی بر اینکه در قبال خدماتش از کسی پول گرفته است وجود ندارد.
این وکیل همچنین به دادگاه حقوق بشر اروپا در «استراسبورگ» شکایت کرده و مدعی تخلف در دادرسی شده است.
سپتامبر 2004 شورشیان «چچن» بیش از1000دانش آموز ، آموزگار و سرایدار را در مدرسه بزرگ «بسلان» به گروگان گرفتند.
سپس ماموران امنیتی روسیه به آنجا هجوم بردند و متاسفانه 200 کودک و 150 بزرگسال کشته شدند.
این فاجعه که بازتاب بسیار گسترده ای داشت اشک بسیاری از مردم جهان را درآود.
به گفته دادستان روسیه، «گرابوویم در میانه دهه 1990 میلادی فعالیت هایش را آغاز کرد و با ولخرجی در رسانه ها به شهرت چشمگیری رسید.
وی دیروز در دادگاه مسکو ، کلاهبردار شناخته شد اما هنوز میزان محکومیتش فاش نشده است. |