داوني جونيور نقش شرلوک هلمز را بازي مي‌کند
مهر , جمعه 21 تير 1387 - ساعت 23:08

ستاره فيلم پرفروش "آيرون من" براي بازي در نقش شرلوک هلمز کارآگاه مجموعه داستان‌هاي سر آرتور کانن دويل در حال مذاکره است که گاي ريچي آن را مي‌سازد.

 

ستاره فيلم پرفروش "آيرون من" براي بازي در نقش شرلوک هلمز کارآگاه مجموعه داستان‌هاي سر آرتور کانن دويل در حال مذاکره است که گاي ريچي آن را مي‌سازد.
هاليوود ريپورتر اعلام کرد مبناي فيلم "شرلوک هلمز" با بازي رابرت داوني جونيور قصه‌هاي کانن دويل و در عين حال مجموعه قصه‌هاي مصور به همين نام نوشته لايونل واياگرام تهيه‌کننده سينماست که به زودي منتشر مي‌شود و در آن تصويري جديد از هلمز ترسيم شده است.
شخصيت هلمز در فيلم ريچي ماجراجوتر و پرهيجان‌تر از روايت‌هاي سينمايي قبلي است و ويژگي‌هاي مبهم شخصيتي و توانايي‌هاي فيزيکي او بيشتر مورد تاکيد قرار مي‌گيرد. کانن دويل در داستان‌هاي خود بيشتر مهارت‌هاي فکري هلمز و توان بسيار بالاي او در رسيدن به نتايج منطقي را مورد توجه قرار مي‌داد.
فيلمبرداري "شرلوک هلمز" از اکتبر امسال آغاز مي‌شود و استوديو برادران وارنر اکتبر 2009 را براي اکران آن در نظر گرفته است. فيلمنامه را توني پکام نوشته و جوئل سيلور تهيه‌کننده است. استوديو کلمبيا پيکچرز نيز به زودي توليد فيلمي کمدي درباره شرلوک هلمز را آغاز مي‌کند که در آن ساشا بارون کوهن به نقش هلمز و ويل فرل در نقش دکتر واتسن ظاهر مي‌شوند.
"شرلوک هلمز" اولين فيلم داوني جونيور پس از موفقيت تجاري "آيرون من" است که از دوم مه به نمايش درآمد و فعلا در سطح جهاني حدود 564 ميليون دلار فروش داشته است. او فيلم کمدي "تندر استوايي" به کارگرداني بن استيلر را آماده نمايش دارد که اواخر تابستان امسال اکران مي‌شود.
بازيگر 43 ساله متولد نيويورک اخيرا بازي در فيلم "تک‌نواز" به کارگرداني جو رايت را به پايان رسانده که در آن نقش يک خبرنگار را دارد و جمي فاکس ديگر بازيگر فيلم است. داوني جونيور در 1993 براي فيلم "چاپلين" نامزد اسکار شد و "قاتلين بالفطره"، "بازگشت"، "در روياها"، "پسران شگفت انگيز"، "شب بخير، موفق باشيد" و "زودياک" از ديگر فيلم‌هاي اوست.
هلمز تاکنون در بيش از 200 فيلم و نمايش تلويزيوني به تصوير درآمده است. ماجراهاي اين شخصيت معروف اولين بار سال 1887 در يکي از داستان‌هاي کانن دويل به نام "مطالعه اسکارلت" منتشر شد و به زودي شهرت جهاني پيدا کرد.
سر آرتور کانن دويل سال 1859 در ادينبورگ اسکاتلند به دنيا آمد و از 1876 تا 1881 در دانشگاه اين شهر در رشته پزشکي تحصيل کرد. او علاوه بر مجموعه داستان‌هاي موفق شرلوک هلمز، رمان‌هاي تاريخي و آثار ديگر نيز خلق کرد و سال 1930 درگذشت.
ريچي 40 ساله به تازگي کارگرداني فيلم "راکنرولا" را به پايان رسانده که در آن جرارد باتلر و تندي نيوتن نقش‌آفريني مي‌کنند. او سازنده فيلم‌هاي "قفل، انبار و دو بشکه باروت"، "قاپ‌زني" و "گمگشته" است.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news107722.html