طرفدار 19 ساله تيم استقلال که پس از بازي اين تيم با فولاد خوزستان يک جوان را به قتل رسانده بود دستگير شد.
شامگاه روز 28 خرداد سال جاري ماموران کلانتري شهرري از وقوع يک فقره نزاع ميان شش جوان باخبر شدند و با حضور در محل دريافتند پنج جوان طرفدار تيم استقلال بر سر علاقه به تيم استقلال با يک جوان 19 ساله به نام امير درگير شده و پس از مجروح کردن وي از محل گريخته اند.
بازپرس جنايي دادسراي شهر ري در خصوص اين پرونده گفت؛ روز سوم تير ماه جوان مجروح در بيمارستان هفتم تير فوت شد و به اين ترتيب پنج جوان حاضر در نزاع و درگيري به عنوان متهمان به قتل شناخته شدند.وي ادامه داد؛ تحقيقات براي دستگيري اين افراد آغاز شد تا اينکه شامگاه يکشنبه ماموران موفق شدند اين پنج نفر را دستگير کنند و مورد بازجويي قرار دهند.
بازپرس جنايي افزود؛ يکي از اين جوانان به نام عليرضا 18 ساله مدعي شد مقتول به تيم مورد علاقه اش فحش داد و اين فرد نيز به واسطه علاقه زياد خود به اين تيم با وي درگير شد و با کوبيدن سر مقتول به جدول خيابان وي را به قتل رساند.
|