جهاني‌سازي و رسانه‌هاي محلي به بازار كتاب آمد
شنبه 12 مرداد 1387 - ساعت 23:41

«جهاني‌سازي و رسانه‌هاي محلي» را كه دكتر علي طلوعي نگاشته است در 133 صفحه و به قيمت 1200 تومان به بازار نشر عرضه شده است.

 

كتاب «جهاني‌سازي و رسانه‌هاي محلي»، عنوان كتاب ديگري است كه به تازگي توسط موسسه فرهنگي مطبوعاتي جام‌جم به زيور طبع آراسته شده است.
آنچه در اين كتاب مورد نظر است، بحث جهاني‌سازي و واكاوي اين پروژه تحقيقي است.
«جهاني‌سازي و رسانه‌هاي محلي» را كه دكتر علي طلوعي نگاشته است در 133 صفحه و به قيمت 1200 تومان به بازار نشر عرضه شده است.
اين كتاب در دو فصل با عنوان فصل نخست؛ جهاني‌سازي به مسايلي همچون قلمرو مفهومي جهاني‌سازي، تاريخچه جهاني‌سازي، نظريه‌هاي جهاني‌سازي، ابعاد جهاني‌سازي، فرهنگ و جهاني‌سازي مي‌پردازد.
همچنين فصل دوم كتاب با عنوان رسانه‌هاي محلي به مسايلي همچون كاركردهاي رسانه، سياست قومي، قلمرو سياست قومي، سياست قومي در ايران، ضرورت تاسيس و كاركردهاي شبكه‌هاي استاني و... پرداخته است.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news109583.html