وزارت بهداشت 10 قلم كالاي خوراكي، بهداشتي و آرايشي فاقد مجوز را شامل خيارشور، نان جو، آلوچه، گلاب و عرقيات، قند حبه و پماد را غيرمجاز اعلام كرد.
اداره كل نظارت بر مواد غذايي، آشاميدني، آرايشي و بهداشتي وزارت بهداشت طي بخشنامههاي متعدد، توليد و توزيع و مصرف خيارشور با نام تجاري «بيدواز»، آلوچه فرآوري شده با نام تجاري «باني» محصول شركت صنايع غذايي مبتكرباني فاقد مجوز بهداشتي، نان جو با نام تجاري «دوسر» ساخت واحد توليدي نان جو با كد بهداشتي جعلي 0300/ف/ب م و آلوچه فرآوري شده با نام تجاري «يكتانه» با شماره پروانه ساخت جعلي 55130 غيرمجاز هستند.
همچنين آلوچه فرآوري شده با نام تجاري «گلپسند»، انواع عرقيات واحد توليدي اروم خوش ترگل، گلاب و عرقيات گياهي با نام تجاري «دهقان»، قند حبه و خرد شده با نام تجاري «كيميا»، قند حبه و خرد شده با نام تجاري «رازمين» و پماد همراه با مكمل با نام تجاري لاركو فاقد مجوزهاي بهداشتي و غيرمجازند.
|