مشرف كناره‌گيري نخواهد كرد
دوشنبه 21 مرداد 1387 - ساعت 21:13

راشد قريشي سخنگوي پرويز مشرف رئيس‌جمهوري پاكستان اعلام كرد با وجود خطر استيضاح، وي از مقام خود كناره‌گيري نخواهد كرد.

 

راشد قريشي سخنگوي پرويز مشرف رئيس‌جمهوري پاكستان اعلام كرد با وجود خطر استيضاح، وي از مقام خود كناره‌گيري نخواهد كرد.
به گزارش پرس‌تي ‌وي و به نقل از خبرگزاري آسوشيتدپرس قريشي گفت: «كساني كه مي‌گويند مشرف كناره‌گيري خواهد كرد يا دروغ مي‌گويند يا طبيعت او را نمي‌شناسند. او مردي با شخصيت است و سابقه روشني دارد».
اين در حالي است که حزب خود مشرف هم از او خواسته است پيش از شروع فرآيند استيضاح كناره‌گيري كند. حزب او تهديد كرده است اگر كنار نرود به طرفداري از استيضاح او راي خواهد داد.
به گزارش تلويزيون عاج، روز يكشنبه حداقل 10 نفر از نمايندگان حزب مشرف در پارلمان از عاصف زرداري رهبر ائتلاف مخالفان مشرف خواستند بدون استيضاح مشرف، امكان كناره‌گيري آبرومندانه او را فراهم كند.
ائتلاف حاكم پنجشنبه گذشته تصميم گرفت مشرف را به علت سوءمديريت كشور استيضاح كند.
جريان استيضاح از امروز (دوشنبه 21 مرداد)‌ شروع شده و انتظار مي‌رود مجالس شهرستاني با تصويب قطعنامه‌هايي بخواهند مشرف درصدد گرفتن راي اعتماد از پارلمان بر آيد يا به اتهام نقض قانون اساسي محاكمه شود.
مجلس سفلاي پارلمان ــ مجمع ملي ــ از روز دوشنبه جريان استيضاح را آغاز كرد.براي شروع جريان استيضاح امضاي نيمي از قانونگذاران مجلس سفلاي پارلمان و مجلس علياي پارلمان ــ مجلس سنا ــ ضروري است. رئيس‌جمهور حق دارد از خود دفاع كند.در صورتي كه دو سوم نمايندگان در جلسه مشترك پارلمان عليه مشرف راي بدهند، او بر كنار خواهد شد.
مشرف كه از حاميان جنگ رسواي جورج بوش با تروريسم است در 8 سال گذشته، يعني از زماني كه با كودتا عليه دولت قانوني نواز شريف در 1999 به قدرت رسيد، بر پاكستان مسلط بوده است.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news110420.html