کشور از واردات نانوسیلیکا بی نیاز شد
مهر نیوز , چهارشنبه 23 مرداد 1387 - ساعت 23:20

این محصول امکان تولید تایرهای سبز که در انها با جایگزینی دوده با سیلکا، مشکلات زیست محیطی، مصرف انرژی خودرو فراهم می شود.

 

رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گفت:
شرکت شیمی گستر فدک، برترین موسسه فعال در زمینه تجاری سازی نتایج تحقیقات در حوزه نانو، موفق به تولید نانو سیلکا در کشور شد.
در اصفهان، قاسم مصلحی صبح امروز در جمع خبرنگاران افزود: این واحد فناوری مستقر در شهرک برای تولید نانو سیلکا بیش از یک سال زمان صرف کرده است.
وی اظهار داشت: این نانو سیلکا علاوه بر کاهش 50 درصدی قیمت نسبت به نمونه های مشابه خارجی خود دارای استحکام و قدرت پراکندگی و یکنواختی بیشتر در بسترها نیز است و یکی دیگر از مزایای دیگر این نانو سیلیکا ابتکاری بودن روش تولید و دارا بودن تجهیزات و مواد اولیه تولیدی صددرصد داخلی است.
رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان همچنین یکی از کاربردهای این نانو سیلکا را در صنایع رنگ سازی دانست و اظهار داشت: با تولید صنعتی و انبوه این نانو سیلکا که دارای استحکام بیشتر نسبت به سایر پر کننده ها در صنعت لاستیک سازی و سیمان است کشور دارای دانش بومی این دانش شده و از واردات این محصول بی نیاز می شود.
مصلحی در بخش دیگری از سخنان خود با اظهار امیدواری نسبت به تولید صنعتی و انبوه این نانو سیلکا گفت: با تولید صنعتی این محصول امکان تولید تایرهای سبز که در این تایرها با جایگزینی دوده با سیلکا، مشکلات زیست محیطی، مصرف انرژی خودرو و صدای ناشی از حرکت آن کاهش می یابد فراهم می شود.
طرح تولید نانو سیلکا در چهارمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی در بخش طراحان کسب و کار، رتبه نخست را کسب و جوایز متعددی را به خود اختصاص داده است.
شرکت شیمی گستر فدک در سال 1383 تاسیس شد و با استقرار در شهرک علی تحقیقاتی اصفهان موفق به دستیابی دانش فنی تولید دستگاه میکرونیزه کننده پودرهای سخت و سرامیکی، تولید دانه های رنگی مورد مصرف در پودرهای شوینده، دستگاه آسیاب آزمایشگاهی و ثبت اختراع فرآینده تولید پرکننده های ویژه در صنایع رنگ شده است.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news110602.html