وزير كار: اختصاص 50 درصد تسهيلات به بنگاه‌هاي بزرگ
مهر , دوشنبه 28 مرداد 1387 - ساعت 19:40

جهرمي گفت: براساس جديدترين آمار 1 ميليون و 100 هزار طرح در قالب بنگاه‌هاي زود بازده در انتظار دريافت تسهيلات بانکي به سر مي برند.

 

سيد محمد جهرمي وزير کار و امور اجتماعي تعداد طرحهاي زودبازده در انتظار دريافت تسهيلات از بانکها را 1 ميليون و 100 هزار طرح اعلام کرد و گفت: در حال حاضر بيش از 350 هزار طرح مورد پذيرش و تاييد بانکها قرار گرفته است.
جهرمي گفت: براساس جديدترين آمار 1 ميليون و 100 هزار طرح در قالب بنگاه‌هاي زود بازده در انتظار دريافت تسهيلات بانکي به سر مي برند.
وزير کار و امور اجتماعي در پاسخ به اين سئوال که با وجود حجم بالاي درخواست طرحها براي دريافت تسهيلات از سيستم بانکي، بانکها قادر به پرداخت تسهيلات هستند يا نه؟ ، اظهار داشت: در حال حاضر بيش از 350 هزار طرح مورد پذيرش و تاييد بانکها قرار گرفته است.
وي افزود: توانمندي بانکها در پرداخت تسهيلات مورد نياز طرحها بستگي به مبالغ مورد نياز طرحها دارد ولي بايد اشاره کرد که برخي از طرحهاي در انتظار دريافت تسهيلات مربوط به بنگاههاي بزرگ و برخي متوسط است.
جهرمي از اختصاص 50 درصدي پرداخت تسهيلات به بنگاههاي بزرگ اقتصادي خبر داد و تاکيد کرد: اين ميزان تسهيلات به بنگاههاي بزرگي تعلق گرفت که نيمه کاره مانده بودند و با دريافت تسهيلات مي توانستند به بهره برداري برسند.
وزير کار و امور اجتماعي خاطر نشان کرد: بخش ديگري از تسهيلات بانکي نيز به سرمايه در گردش بنگاههاي بزرگ تعلق گرفته است.
وي در خصوص اظهار نگرانيهاي مکرر خود مبني بر عدم پرداخت تسهيلات به بنگاههاي زود بازده در زمانهاي مناسب و بدون تاخير و همچنين تصميم بانک مرکزي و دولت براي بهبود روند پرداخت تسهيلات بانکي، تنها گفت:« اميدوارم».




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news110959.html