رانندگي مرد نابينا
همشهری انلاین , دوشنبه 4 شهريور 1387 - ساعت 12:59

صاحب خودرو به ماموران پليس گفت: از اينكه رانندگي يك مرد نابينا را مشاهده مي‌كرده لذت برده و در طول مسير فرمان خودرو در دست او بوده است.

پاريس: يك مرد نابيناي فرانسوي به دليل رانندگي‌تحت تاثير مشروبات الكلي و بدون گواهينامه، 500 يورو جريمه شد.
البته صاحب اين خودرو كه او هم در حالت عادي قرار نداشت در كنار راننده نابينا نشسته بود و به او مي‌گفت چطور رانندگي كند. اين در حالي است كه خودرو همواره از مسير خود منحرف مي‌شد و ماموران راهنمايي و رانندگي به اين خودرو مشكوك شده و آن را متوقف كردند.
پليس پس از استعلام گرفتن متوجه شد اين مرد نابيناي 25 ساله تا كنون 3 بار به دليل رانندگي بدون گواهينامه جريمه شده است. به همين دليل جريمه كم سابقه 500 يورويي را براي او در نظر گرفت و صاحب خودرو را نيز به همين ميزان جريمه كرد.
صاحب خودرو به ماموران پليس گفت: از اينكه رانندگي يك مرد نابينا را مشاهده مي‌كرده لذت برده و در طول مسير فرمان خودرو در دست او بوده است.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news111539.html