بيش از 150 واحد صنفي پلمپ شد
دوشنبه 11 شهريور 1387 - ساعت 00:17

در ادامه سياست هاي سازمان حمايت مبني بر تشديد برخورد با واحدهاي صنفي داير به تكرار تخلف و با پيگيري سازمان هاي بازرسان سازمان بازرگاني سارسر كشور ، بيش از 150 واحد صنفي تعطيل شدند.

 

در ادامه سياست هاي سازمان حمايت مبني بر تشديد برخورد با واحدهاي صنفي داير به تكرار تخلف و با پيگيري سازمان هاي بازرسان سازمان بازرگاني سارسر كشور ، بيش از 150 واحد صنفي تعطيل شدند.
در حمايت از حقوق مصرف كنندگان و اجراي برنامه هاي نظارتي اين سازمان بر تشديد برخورد با واحدهاي صنفي كه با تكرار تخلف ، امنيت و آرامش اقتصادي را دچار اختلال نموده و زمينه نارضايتي هموطنان را فراهم سازند ، تعداد 152 واحد صنفي كه توسط بازرسان سازمان هاي بازرگاني سراسر كشور به عنوان واحد داير بر تكرار تخلف شناسايي شده بودند به هيات هاي رسيدگي به تخلفات صنفي معرفي و پس از بررسي پرونده نظارتي آنان ، واحدهاي متخلف به دليل داشتن بيش از چهار مرتبه سابقه تخلف با راي مراجع مذبور تعطيل شدند.
اين گزارش حاكيست اين واحدها در استان هاي مازندران ، قزوين ، مركزي ، گلستان ، زنجان ، كرمانشاه ، آذربايجان غربي ، گيلان ، اردبيل ، هرمزگان ، كهكيلويه و بويراحمد ، بوشهر و سمنان به استناد مواد (28) و (57) الي (63) قانون نظام صنفي حداقل به مدت 3 ماه از ادامه فعاليت منع ، واحدهاي صنفي پلمپ و نسبت به نصب پارچه تخلف ، اقدام گرديد.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news112035.html