براي درمان افتادگي ابرو از تاتوي ابرو استفاده نکنيد!
سلامت نیوز , چهارشنبه 13 شهريور 1387 - ساعت 11:28

در جراحي نه تنها چشم و ابرو از حالت خستگي و افسردگي بيرون مي آيد بلکه با برداشتن پوست افتاده پشت پلک ميدان وسيع‌تري براي ديد چشم به وجود مي‌آيد.

 

يك فوق تخصص جراحي پلاستيک با تاكيد بر اين كه تاتو روش مناسبي براي اصلاح افتادگي ابرو نيست، اظهار كرد: اصلاح اين عارضه صرفا با بالا بردن ابرو ميسر نيست و بايد براي تغيير وضعيت مناسب و اصولي ابرو از جراحي استفاده كرد.
دکتر مهدي راستي اردکاني، فوق تخصص جراحي پلاستيک و عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشکي اصفهان گفت: امروزه اکثر زنان براي تغيير شکل در ابروي خود از روش تاتو استفاده مي‌کنند که در اين روش ابرو خارج از عضله بالاي چشم (که ابرو روي آن قرار مي گيرد) طراحي شده و در نتيجه ابروي نامناسب و مصنوعي به وجود مي‌آيد.
وي ادامه داد : در روش جراحي نه تنها چشم و ابرو از حالت خستگي و افسردگي بيرون مي آيد بلکه با برداشتن پوست افتاده پشت پلک ميدان وسيع‌تري براي ديد چشم به وجود مي‌آيد، بنابراين با برداشتن تمام موهاي ابرو و تاتو نمي‌توان به نتيجه مطلوبي رسيد.
وي افزود: بهترين سن براي انجام اين جراحي 40 سالگي است.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news112269.html