اعتبار چک پول های جدید با ظهر نویسی مخدوش نمی شود
هموطن سلام , چهارشنبه 13 شهريور 1387 - ساعت 21:01

بانک مرکزی گفت: بانک توزیع‌ کننده ایران‌چک صرفاً در نوبت نخست باید به ممهور کردن ایران‌چک به تاریخ و مهر شعبه اقدام کند که این مهر باید نام بانک را نیز داشته باشد.

 

بانک مرکزی در بخشنامه ای به بانک ها با اعلام اینکه ظهر نویسی ایران‌چکهای بانک مرکزی ضروری نیست آورده است ، چنانچه برخی از ایران چک ها ظهرنویسی شود، اعتبار آن مخدوش نمی شود و شعب بانک ها باید ایران چک های ظهرنویسی شده را نیز مشابه دیگر ایران چک ها بپذیرند.
بانک مرکزی در این بخشنامه می افزاید : بانک توزیع‌ کننده ایران‌چک صرفاً در نوبت نخست باید به ممهور کردن ایران‌چک به تاریخ و مهر شعبه اقدام کند که این مهر باید نام بانک را نیز داشته باشد.
هم‌چنین لازم است چنانچه ایران‌ چک‌ فاقد مهر به شعبه بانک ارائه ‌شود، شعبه دریافت‌ کننده باید به ممهور کردن آن اقدام کند و آن را در جریان قرار دهد.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news112351.html