قاضياني بهترين بازيگر زن شد
مهر , شنبه 16 شهريور 1387 - ساعت 21:03

"به همين سادگي" به کارگرداني سيدرضا ميرکريمي در بخش مسابقه شانزدهمين جشنواره "عشق ديوانگي است" بلغارستان حضور داشت و هيئت داوران آن يکي از جوايز اصلي جشنواره را به اين فيلم اهدا کرد.

 

هنگامه قاضياني جايزه بهترين بازيگر زن جشنواره فيلم وارنا در بلغارستان را براي بازي در فيلم سينمايي "به همين سادگي" از آن خود کرد.
"به همين سادگي" به کارگرداني سيدرضا ميرکريمي در بخش مسابقه شانزدهمين جشنواره "عشق ديوانگي است" بلغارستان حضور داشت و هيئت داوران آن يکي از جوايز اصلي جشنواره را به اين فيلم اهدا کرد.
هنگامه قاضياني که براي بازي در "به همين سادگي" از جشنواره فيلم فجر هم جايزه بهترين بازيگر زن را برده بود، در جشنواره وارنا جايزه‌اي مشابه گرفت و بهترين بازيگر زن شانزدهمين دوره اين جشنواره بلغاري شناخته شد.
جشنواره بين‌المللي فيلم "عشق ديوانگي است" از جمعه هشتم شهريورماه (29 اوت) کار خود را آغاز کرد و روز 14 شهريورماه (چهارم سپتامبر) پرونده آن با معرفي و تقدير از برگزيدگان بسته شد.
قاضياني سال‌ها در عرصه تئاتر فعاليت داشته و حضور در "به همين سادگي" اولين کار او در سينما محسوب مي‌شود. او در کنار گوهر خيرانديش و ترانه عليدوستي از جمله بازيگران زن ايراني است که از جشنواره‌هاي خارجي جايزه مي‌گيرد.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news112590.html