«اسكندر، شاه مغلوب» داوود ميرباقري اين هفته روي آنتن مي‌رود
ایسنا , چهارشنبه 20 شهريور 1387 - ساعت 21:47

براين اساس طي هفته جاري تله‌تئاتر «اسكندر، شاه مغلوب» به كارگرداني داوود ميرباقري به روي آنتن مي‌رود.

 

شبكه چهار سيما با جمع‌آوري تله‌تئاترهاي قديمي شبكه‌هاي اول و دوم سيما، قصد دارد تعدادي از آثار موفق دهه 50 و 60 در حوزه نمايش تلويزيوني را بار ديگر به روي آنتن ببرد.
براين اساس طي هفته جاري تله‌تئاتر «اسكندر، شاه مغلوب» به كارگرداني داوود ميرباقري به روي آنتن مي‌رود.
شبكه چهار سيما كه هفته گذشته نمايش تلويزيوني «دو مرغابي در مه (از توليدات دهه 60 تلويزيون) را براي باكس تله‌تئاتر به روي آنتن فرستاد، اين هفته «اسكندر شاه مغلوب» را پخش خواهد.
اين روند همچنين با پخش نمايش‌هاي تلويزيوني چون «برده رقصان» به كارگرداني (مسعود رسام) و «سنگ و سرنام» (نصرت پرتوي) در شبكه چهار ادامه مي‌يابد و تعدادي از تله‌تئاترهاي موفق دهه‌هاي گذشته و حتي آثاري كه بيش از انقلاب توليد شده‌اند، به روي آنتن مي‌روند.
نمايش تلويزيوني «اسكندر، شاه مغلوب» چهارشنبه (20 شهريورماه) ساعت 22 به روي آنتن شبكه چهار مي‌رود. اين تله‌تئاتر با بازي عليرضا مجلل، احمد آقالو، رضا بابك و جمشيد لايق ساخته شده و داستان آن درباره لشكركشي اسكندر مقدوني به شهري است كه مردم آن از كشته‌شدن ترسي ندارند. در آن شهر فرد حكيمي است كه به درگاه اسكندر آورده مي‌شود؛ اسكندر از او مي‌پرسد كه حكمت اين‌كه شما از كشته‌شدن نمي‌ترسيد چيست و مرد حكيم براي او توضيح مي‌دهد. پس از آن اسكندر از حكيم مي‌پرسد حكمت آ‌ن‌كه تمامي سنگ قبرها در قبرستان شما متعلق به بچه‌هاي خردسال است، چيست و اسكندر به او توضيح مي‌دهد كه آن‌ها سن مفيد افراد را روي قبرشان مي‌نويسند ... در ادامه گفت‌وگوي حكيم با اسكندر، پادشاه دچار تحول مي‌شود. اما در نهايت تصميم به كشتن مرد مي‌گيرد.
داوود ميرباقري علاوه بر كارگرداني نمايش تلويزيوني «اسكندر، شاه مغلوب» در دهه 60 تله‌تئاترهايي چون «آيينه خيال» و «حكايت مسافر گمنام» را نيز ساخته است.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news112983.html